Tęsiamas savivaldybės fasado remontas

Prie vieno uostamiesčio savivaldybės pastato, esančio Liepų gatvėje, jau iškilo pastoliai. Tęsiamas rudenį pradėtas fasado remontas. Šiemet bus atnaujinama ir pagrindinio savivaldybės pastato išorė.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Michailovas informavo, kad tęsiami rudenį pradėti darbai.

"Dėl orų procesą turėjome kuriam laikui sustabdyti. Šią savaitę atšilo. Jau galima ir tinkuoti, špakliuoti", – tvirtino pavaduotojas.

Pasak A.Michailovo, bus remontuojamas tik šio pastato fasadas. Sienos bus išlygintos, atstatytos nutrupėjusios skulptūrų dalys. Pavaduotojas pabrėžė, kad remonto šiam statiniui tikrai reikėjo.

"Keitėme langus pastato antrame aukšte ir rūsyje, remontavome vidų. Viduje gražu, o fasadas atrodė prastai. Tinkas sutrūkinėjęs, suskilinėjęs. Šis pastatas yra saugomas. Norėjome sutvarkyti", – sakė pavaduotojas.

Savivaldybės pastato fasadą remontuoja konkursą laimėjusi įmonė "Konsolė". Ji pasiūlė darbus atlikti už mažiausią kainą.

A.Michailovas atskleidė, kad šiemet bus atnaujintas ir pagrindinio savivaldybės pastato, esančio Liepų g. 11, fasadas.

"Tai bus daugiau kosmetinis remontas. Pastato išorė tikrai nekaip atrodo. Viskas nusėta juodomis, pilkomis dėmėmis. Benamiai gražiau gyvena nei vietos valdžia. Labai negražu", – komentavo pavaduotojas.

Prieš gerus metus buvo sutvarkytas pastato stogas. Darbai etapais buvo atliekami trejus metus. Taip pastarieji organizuoti, nes visiems iš karto atlikti trūko lėšų.

Stogo remontas buvo būtinas. Stipriai lyjant ir pučiant gūsingam vėjui, stogas praleisdavo vandenį. Nuolat būdavo užliejamas penktas pastato aukštas.

Savivaldybės pastato stogą visus kartus remontavo įmonė "Konsolė". Ji laimėjo visus tris konkursus – kiekvienam etapui buvo organizuojamas naujas. Savivaldybė į stogą investavo apie 135 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Fasadas nepades reikia is vidaus tvarkytis

Memelenderis

Memelenderis portretas
Ir toliau balsuokite už liberastus...

klp

klp portretas
matome klasikini pavizdinį nepridengtą korupcijos reiškinį. remontuojamas pastatas kuriame savivaldybė nebebus. tai kaip pastatyti dangoraizį Aglonėnuose. meras jau ne viename...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių