Žadama, kad Joniškės gatvė iki lapkričio 1-osios bus atidaryta

Artėjant lapkričio 1-ajai, vis dažniau svarstoma, ar bus spėta užbaigti Joniškės gatvės rekonstrukciją.

Artėjant lapkričio 1-ajai, vis dažniau svarstoma, ar bus spėta užbaigti Joniškės gatvės rekonstrukciją. Įmonės, atliekančios darbus, atstovų teigimu, laiko tam užteks.

„Užbaigti gatvės remontą spėsime. Svarbiausia, kad orai nesubjurtų ir netrukdytų vykdyti darbų“, – tvirtino darbus atliekančios įmonės technikos direktorius Vitas Ramanauskas.

Pasak vadovo, planuojama vėliausiai trečiadienį ar ketvirtadienį baigti kloti asfaltą.

„Žinoma, jei darbams nesutrukdys lietus. Pakloję asfaltą, atidarysime eismą visa Joniškės gatve“, – komentavo V.Ramanauskas.

Kitą savaitę planuojama remontuoti automobilių stovėjimo aikštelę. Atlikus šiuos darbus, liks apdaila: įrengti trūkstamus kelio ženklus, pasodinti likusius medžius.

„Laiko pabaigti darbams užteks. Svarbiausia, kad orai būtų tinkami darbams“, – pabrėžė vadovas.

Joniškės gatvės rekonstrukcija kainuos per 9 mln. litų. Ji trunka jau daugiau metus.

Rekonstrukcijos metu suremontuota gatvės važiuojamoji dalis, šaligatviai, lietaus ir buitinių nuotekų, apšvietimo, elektros sistemos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

negeres

negeres portretas
labai protingai ir logiskai sudeti kelio zenklai nuotraukoj- neisgeres nesuprasi

klaipedietis

klaipedietis portretas
Joniskes gatve visi prisimena tik Lapkricio 1,o veliau tai lietus ,tai sniegas ,ar traktoristas uzbaliavojo,ar vadovas blogai isimiegojo ,gal siap tarpukoji panyzo zodziu viskas sustoja , vel nauja pleidimo data o tu zogus gyvenk kaip nori ir niekam neydomu.Sakyciau ,,uab klaipedos savivaldybeje,, reiktu ka supurtyti kad atsibustu gal taip ir gera ka nuveiktu?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių