Daužė automobilius ir grasino nužudyti

Policijos pareigūnai skubėjo gelbėti naudotų automobilių aikštelės sargo nuo neadekvačiai besielgiančio vyro, kuris spardė namelio duris ir grasino ginklu.

Išsigandęs siautėjimo sargas iškvietė policiją.

Neadekvačia elgsena pagarsėjęs vyras pirmą išpuolį prieš aikštelės sargą surengė dar ketvirtadienį vakare.

Apie 22.30 val. atėjęs į aikštelę jis sargui prie smilkinio prikišo panašų į pistoletą daiktą ir pagrasino jį nušauti.

Panašu, kad pagrasinęs vyras nusiramino ir nuėjo. Išsigandęs sargas paskambino savo darbdaviui ir papasakojo apie incidentą. Šis paragino policijos kol kas nekviesti.

Po kelių valandų agresyviai nusiteikęs vyras grįžo. Buvo jau penktadienis, apie 3.30 val. Keistuolis buvo labai piktas – spardė automobilius, daužė sargo namelio duris.

Sargas kentė, bet galiausiai neištvėrė. Prieš 5 val. ryto jis paskambino bendruoju pagalbos telefonu ir paprašė policijos pagalbos.

Policijos patruliai į Baičius atvažiavo apie 5 val., bet siautėjusio vyro čia jau neberado.

Vėliau į įvykio vietą atvažiavo Klaipėdos rajono policininkų ekipažas. Jie pabendravo su sargu ir netrukus sulaikė neadekvačiai besielgusį vyrą.

Ginklo, kuriuo jis grasino sargui, kol kas aptikti nepavyko.

Panašu, kad žmogus taip elgėsi ne jausdamas kažkokį pyktį sargui ar aikštelės savininkui, o dėl ligos priepuolio.

Vakar policijoje neatsirado žmogaus, kuris galėtų pasakyti, kur buvo sulaikytas šis vyras. Viena aišku, jis panašiais agresyviais poelgiais jau yra pagarsėjęs Dovilų seniūnijoje.

Jį gerai pažįsta vietos gyventojai bei apylinkės inspektorė. Tiesa, kol kas nesama duomenų, kad jam būtų diagnozuota psichikos liga.

Nesuprantama, kodėl apie grasinimus ginklu iškart nepranešta policijai. Nelabai aišku ir kodėl neprognozuojamo elgesio 47-erių vyras iki šiol nebuvo tiriamas psichiatrų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

***

*** portretas
Sekantis ligonio žingsnis - padegtas namas....gražu...o jis laisvai vaikštinėja...kas sekantis?

hh

hh portretas
Batavičius vel siauteja?

tai

tai portretas
laukiat kol ką nors užvers... nu blin klounai...visi viską žino ir gerai pažįsta , kaip sakant padetis kontroliuojama :)))keistuolių teatras ...aina naktį
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių