Žmoną nužudęs vyras sulaikytas Dituvoje

Uostamiesčio policija praneša, jog balandžio 4 d. apie 15 val. Dituvoje, Klaipėdos r. sulaikytas žmonos nužudymu įtariamas Jonas Zeniauskas.

Sulaikymo metu vyras išsitraukė peilį ir nukreipė jį į save. Tačiau pareigūnai įkalbėjo patraukti nusikaltimo įnagį ir uždėjo vyriškiui antrankius.

Aiškėja kraupios šio ryto žmogžudystės detalės. Pirminiais duomenimis, negyvą mamą daugiabučio laiptinėje aptiko aukos nepilnametis sūnus.

Įtariamojo paieškai buvo sutelktos gausios policijos pareigūnų pajėgos. Naujakiemio gatvėje šį rytą praeivių dėmesį traukė daugybė uniformuotų pareigūnų. Daugiabučio laiptinėje dirbo teismo medicinos ekspertai.

Pirminiais duomenimis, J. Zeniauskas patykojo sutuoktinės daugiabučio laiptinėje ir smogė moteriai peiliu. 42 metų mamą aptiko 2001 metais gimęs sūnus. Paauglys patyrė šoką. Teigiama, kad moteris neberodė gyvybės ženklų.

Ar žmogžudystei pastūmėjo tarp sutuoktinių kilęs konfliktas, kol kas nėra žinoma. Aišku tik tiek, kad naktį moteris su sūnumi bute praleido vieni. Pirmoji iš namų išėjo mama. Moteris neįtarė, kad laiptinėje jos tyko mirtis. Įkandin mamos, greičiausiai į mokyklą, patraukė sūnus.

Moteris iš pirmos santuokos turi suaugusią dukrą. Žinoma tik tiek, kad butas registruotas abiejų sutuoktinių vardu, ar pora gyveno skyriumi, nėra aišku.

Šeimą pažinojusių gyventojų teigimu, vyras turėjo bėdų dėl alkoholio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Gal zinote kokiame darzeli dirbo moteris?

gaila, laiko neatsusksi atgal...

gaila, laiko neatsusksi atgal... portretas
buvo labai mylima vaiku aukletoja, kuri visad geros nuotaikos ir nepaisant visu sunkumo to neparodydavo. Nezinau, kas jus per zmones jei dar sugebat teisinti ji..vaikai neteko savo mamos, darzelis neteko nuostabios aukletojos ir zmogaus, o sis sugriove ne tik savo gyvenima, bet svarbiausia savo sunaus. Jei jau esi toks silpnavalis alkoholikas, tai kelk ranka pries save, o ne kitus, tuo labiau seimos narius....

lekpas

lekpas portretas
nieks jo neteisina,tokie dalykai nepateisinami bet nerasyk kad kita puse angelas buvo!!!
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių