Klaipėdoje kompanijai vartojant narkotikus vienas vyras mirė

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje naktį į pirmadienį trims vyrams vartojant narkotines medžiagas vienas iš jų mirė, pranešė uostamiesčio policija.

Po pirmos valandos nakties greta Statybininkų prospekto ir Minijos gatvės sankryžos esančiame miškelyje automobilyje „Toyota RAV4“ ant galinės sėdynės aptiktas 1986 metais gimusio klaipėdiečio lavonas, gulintis ant pilvo.

Įvykio vietoje buvę 1981 ir 1989 metais gimę vyro pažįstami paaiškino, jog kartu su mirusiuoju vartojo baltus miltelius, šis užmigęs lauke, tad jie įkėlę jį į automobilį. Vėliau vyrai sakė patys užmigę, o nubudę pastebėjo, kad kartu buvęs asmuo nebekvėpuoja ir iškvietė medikus.

Apsvaigę nuo galimai narkotinių medžiagų asmenys nesugebėjo tiksliai išdėstyti įvykio aplinkybių, o automobilyje pareigūnai aptiko daug vienkartinių švirkštų bei jų pakuočių. Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.


Šiame straipsnyje: narkotikaimirtisnarkomanai

NAUJAUSI KOMENTARAI

qqq

qqq portretas
visus surinkti ir tegu tvarko miestą...Ąžuolų parkelyje nugrėbia lapus,tai ir bus "dozė"Kiek gi valstybė popins tuos narkomanus?Negi narkotikai ,-tai būtinumo prekė?

sulupes

sulupes portretas
minijos 129.

narkomanu pasoneje gyvenantis

narkomanu pasoneje gyvenantis portretas
kada baigsite globoti narkomanus vienkartiniais svirkstais ir visokiom lengvatom vesti juos i miskus dirbti ir tik uz maista greik pasveiktu
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių