Netoli Palangos – tragiška avarija: žuvo motociklininkas ir dviratininkas

  • Teksto dydis:

Antradienio pavakarę kelyje Palanga–Šventoji įvyko tragiška eismo nelaimė.

Kaip portalui teigė policijos atstovas, pranešimas apie avariją gautas 17.50 val. Motociklininkas ir dviratininkas žuvo vietoje.

Klaipėdos policijos atstovas perspėja, kad šioje atkarpoje apribotas transporto priemonių eismas. Įvykio vietoje dirba policijos pareigūnai, tikslios nelaimės priežastys  kol kas nėra žinomos. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Minde

Minde portretas
motociklui 200tikrai nera didelis greitis,ir stabdymas ir aplenkimas ira imanomas.Daugelis dviratininku ir pesciuju ena per kelia net neapsiziureje.Manau kad tai naglu dviratininku akiplesiskumas, vaziuodamas automobiliu kraupstu nuo dviratininku naglumo ir perdeto pasitikejimo, buciau letesnes rekcijos-ne viena buciau sutraiskes!

Egle

Egle portretas
Tuo metu mes kaip tik važiavome iš Kretingos link palangos. Manau, kad tas pats britvininkas pralenkė mus apie 200km/h greičiu, važiavo viduriu keliu, nekreipdamas dėmesio i priešpriešinį eismą. Dabar gailiuosi, kad neskambinau policijai

viena priežastis

viena priežastis portretas
tame ir bėda, kad nemažai elite arba policijoje žmonių su "buduliniu" mentalitetu. Todėl nei triukšmo, nei greičio chuliganai negaudomi ir nebaudžiami
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių