Parke sulaikyti girti policijai priešinęsi klaipėdiečiai

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje pirmadienį sulaikyti apgirtę asmenys, kurie priešinosi policijos pareigūnams. Kaip pranešė Policijos departamentas, iš neblaivios kartu buvusios moters paimta mažametė dukra.

Apie 13.25 val. policijai pranešta, kad Reikjaviko gatvėje esančiame parke kompanija girtauja, kartu yra maža mergaitė.

Policijos pareigūnams aiškinantis aplinkybes ir bandant sulaikyti asmenis padariusius administracinius nusižengimus, neblaivūs 1984 ir 1992 metais gimę vyrai, kuriems nustatytas  2,38 ir 2,65 promilės girtumas, nevykdė teisėtų reikalavimų ir pasipriešino pareigūnams.

Vienas Patrulių rinktinės pareigūnas patyrė veido ir nugaros sumušimus, kitas – galvos ir dubens sumušimus, jie gydomi ambulatoriškai. Įtariamieji uždaryti į areštinę.

Įvykio metu buvo sulaikyta neblaivi 1995 metais gimusi moteris, kuriai nustatytas 1,39 promilės girtumas. Su ja buvo dvejų metų dukra. Mergaitė paimta iš neblaivios motinos ir pristatyta į vaikų ligoninę. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Xa

Xa portretas
Už drasa . 40 m I pensija . Dirbantis zmagus gamiklai 65 . Nepotinka police i dirt. lai eina I fabrika

gyventojas

gyventojas portretas
Ten visada gere ir is ten veze. Taip kad nieko cia naujo .... o kad pasipriesino tai va matai irgi jeigu skambinta butu anksciau , gal jie nebutu tokie girti ir nebutu puole ;D

Mot

Mot  portretas
Kur Tos Mamos Pareigos?! Kokią nesaugia aplinką mato mažametė! Pagaliau girdime kad yra žmonių neabejingų VIESAJAI TVARKAI! Policijos pareigūnai rizikuoja savo sveikata atlikdami pareigas, tikiuosi už drąsą jie bus deramai įvertinti!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių