Uostamiesčio gyventojų duris ištepliojo išmatomis

Klaipėda gyvena didžiųjų metų švenčių laukimu, tačiau ne visiems uostamiesčio gyventojams šis metas yra ramybės ir susikaupimo laikas. Savaitgalį mieste vyko ne tik džiaugsmingi renginiai, bet ir nutiko keistų nelaimių, įvykdyta nusikaltimų.

Klaipėda gyvena didžiųjų metų švenčių laukimu, tačiau ne visiems uostamiesčio gyventojams šis metas yra ramybės ir susikaupimo laikas. Savaitgalį mieste vyko ne tik džiaugsmingi renginiai, bet ir nutiko keistų nelaimių, įvykdyta nusikaltimų.

Dėl išdaigos – evakuacija

Šeštadienį vakare, apie 21.20 val., prekybos centro "Akropolis" parduotuvėje "Maxima" alkoholio skyriuje vaikinas paleido dūmų užtaisą.

Nedelsiant iš parduotuvės buvo evakuoti visi žmonės. Darbuotojai suskubo vėdinti patalpas.

Tiesa, kitų "Akropolio" parduotuvių veikla nebuvo nutraukta.

Sumaišties metu incidento kaltininkas paspruko. Apsaugininkai tikėjosi, kad jį identifikuoti pavyks peržiūrėjus vaizdo įrašus.

Dėl incidento ugniagesiai bei policininkai nebuvo kviečiami.

Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos operacijų vadovas savo iniciatyva išsiuntė vieną ekipažą padėti parduotuvės darbuotojams. Taip pat pasielgė policijos budėtojai.

Kiek vėliau, pamatęs, kad internetas mirga pranešimais apie šį įvykį ir supratęs, kad bus demaskuotas, į policiją paskambino 1997 m. gimęs klaipėdietis Donatas.

Jis prisipažino parduotuvėje nusipirkęs šventinį pirotechnikos užtaisą ir, norėdamas pasipuikuoti prieš kartu buvusius draugus, esą netyčia jį paleido.

Vaikinas pasakojo bandęs jį užgesinti pats, bet tai jam nepasisekė, jis išsigando ir pabėgo.

Keršijo ugnimi

Penktadienio vakaras dviem klaipėdietėms apkarto dėl paiko nežinomo asmens padegto kilimėlio prie buto durų.

Ugniagesiams apie gaisrą Sausio 15-osios viename daugiabučių namų pranešta vėlų penktadienio vakarą.

Vėliau nukentėjusioji pasakojo, jog išgirdo laiptinėje kažkokį švilpimą, iškart po to į butą iš koridoriaus pasklido dūmai.

Moteris nuskubėjo į laiptinę ir pamatė, kad liepsnoja kilimėlis prie jos buto durų ir pačios durys. Ugnis suniokojo ir gretimo buto duris, apsilydė apdailos detalės.

26-erių ir 57-erių moterys dėl padegėjo kvailiojimo  patyrė nuostolių.

Miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas, pareigūnai aiškinasi, kas galėjo pykti ant klaipėdietės.

Dvokianti ataka

Praėjusios savaitės pabaigoje ir savaitgalį kol kas nenustatytas asmuo išterliojo daugybės gyventojų butų duris išmatomis.

Pirmieji apdrabstytas duris rado Debreceno gatvės 78 namo gyventojai. Jie buvo nemaloniai nustebinti ketvirtadienio ryte. Buvo išterliotos durų spynos bei rankenos.

Penktadienį tas pats atsitiko Debreceno g. 49 name. Visuose penkiuose namo aukštuose kažkas išterliojo duris, spynas ir durų rankenas.

Sekmadienį ryte, po 9 val., taip pat išteptas savo duris rado vienas Kauno gatvės 45 namo gyventojas.

Jis pranešė apie incidentą policijai ir neslėpė įtariantis savo kaimyną, gyvenantį aukštu žemiau. Mat tarp jų ne kartą yra kilę konfliktų dėl triukšmo namuose.

Jei nukentėjusieji parašys pareiškimus, dvokiančių išpuolių autoriaus ieškos ir policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jule

jule portretas
na tikrai, tas kas teplioja ismatomis psichinis ligonis......

hi

hi portretas
Daugiau demokratijos
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių