Klubas „Dr.Who“ atiduos pagarbą jūrai ir Mikai

Su Jūros švente linguosianti Klaipėda šį savaitgalį tikrai nemiegos. Klubo „Dr.Who“ bei 70 metrų aukštyje pakibusios jo lauko terasos deniai – jau išblizginti.

Jie paruošti tris paras truksiančiam kruizui laisvu stiliumi. Proginių vakarėlių serija „Jūros šventės naktys“ suburs šauniausius diskotekų jungas ir žaviausias sirenas Vakarų pakrantėje. Linksmybių statinę po „Dr.Who“ (Naujojo Sodo g. 1) skliautais penktadienį atidarys neoficialiai šios vasaros atradimu pajūrio klubinėje scenoje įvardijamas DJ Justin Beat. Prie šturvalą atstosiančio pulto įsikursiantis veikėjas žada su vėjeliu skrosti house muzikos bangas. Šeštadienį klube numatomos dvigubos didžėjų pajėgos – prie įgulos prisijungs ir kiprietis DJ Black B.

Ant modernaus „K-centro“ stogo įsikūrusi „Dr.Who“ terasa šventinį savaitgalį savo bures 70 metrų aukštybėse iškels neįprastai anksti – jau nuo 10 val. ryto, o leidžiantis saulei publiką kvies paošti nenuskriaudžiant piniginės. Nemokamų renginių trio penktadienį startuos su vakarėliu „Terasa Groove“, kurį įjungs „Tuborg“. Vasariški didžėjų setai, apipinti gyvu saksofono skambesiu, ir šeštadienį lepins ausis, o akis džiugins įspūdingiausia uostamiesčio panorama bei Jūros šventės fejerverkai. Sekmadienį „Dr.Who“ terasoje vyks oficialus atlikėjo Mikos koncerto „after party“, kurio, kaip tikimasi, neaplenks ir jo „kaltininkas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių