J. Timberlake'as moterų fantazijose pranoksta B. Pittą

  • Teksto dydis:

J.Timberlake'as ir R.Goslingas dalijasi pirma vieta panašiame sąraše – įžymybių, su kuriomis moterys labiausiai norėtų patirti vienos nakties nuotykį.

Justinas Timberlake'as (Džastinas Timberleikas), įveikęs Bradą Pittą (Bradą Pitą), atsidūrė pirmojoje naujo sąrašo – žvaigždžių, apie kurias moterys fantazuoja daugiausiai, – vietoje.

Popmuzikos superžvaigždė gavo 21 proc. balsų per RomanceBeat.com/StarMagazine.com apklausą – dviem proc. daugiau už Holivudo superžvaigždę B.Pittą, kuris savo ruožtu trimis proc. aplenkė „Oskaro“ laureatą Jaredą Leto (Džaredą Letą).

Pirmajame sąrašo penketuke taip pat yra Benedictas Cumberbatchas (Benediktas Kamberbačas) ir Ryanas Reynoldsas (Rajenas Reinoldsas), be to, į sąrašą pateko Ryanas Goslingas (Rajenas Goslingas) ir Hugh Jackmanas (Hju Džekmanas).

Tuo tarpu buvusios Peliuko Mikio klubo žvaigždės J.Timberlake'as ir R.Goslingas dalijasi pirma vieta panašiame sąraše – įžymybių, su kuriomis moterys labiausiai norėtų patirti vienos nakties nuotykį. Be to, J.Timberlake'ą dauguma merginų norėtų parvesti namo ir supažindinti su savo mama.

Tačiau R.Goslingui teko pirmoji vieta garsių vyrų, už kurių moterys labiausiai norėtų ištekėti, sąraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių