„Abipus sienos“: D.Kedžio dukters krikštynos, bet ne tos

LNK laidos „Abipus sienos“ kūrėjai persistengė, laidoje parodyti tariamų Drąsiaus Kedžio dukters Deimantės krikštynų vaizdai yra daugiau nei savaitę pavėlinti.

D.Kedžio dukters krikštynos įvyko 2008 m. rugpjūčio 9 dieną, tačiau laidos kūrėjų pateikiamos informacijos ir, kaip matoma vaizdo juostoje, užfiksuotais duomenimis, jos įvyko dviem savaitėmis vėliau - rugpjūčio 24 dieną.

Nors šios laidos transliacijoje, matyt, jau pastebėjus datų neatitikimumą, filmavimo data buvo paslėpta, tačiau laidos anonsuose ji puikiai matosi.

„Nežinau kokį jie ten balių rengė, bet tikrai ne mergaitės krikštynas. Mergaitė tam buvo ruošiama“ - portalui sakė dabartinė D.Kedžio dukters globėja Neringa Venckienė.

Kaip niekad prieš laidos filmavimo kameras buvo atvira mergaitės motina Laimutė Stankūnaitė. „Aš kenčiu taip, kaip niekas kitas. Niekam nesu padariusi blogo“, - aiškino ji ir teigė, kad, norėdama atgauti savo dukrą, ji kreipėsi net į šalies Generalinį prokurorą.

 „Daroma viskas, kad dukra prarastų ryšį su manimi, kaip motina“, - laidos kūrėjus įtikinėjo L.Stankūnaitė.

Tiesa, jos motiniškais jausmais suabejota jau senokai. Vis dėlto, jos teigimu, pagrindinė ją visą šį laikotarpį persekiojanti mintis buvo vienintelė - būti su dukra. „Aš galiu ranką prie širdies pridėti, aš esu nekalta“, - aiškino L.Stankūnaitė.

Beje, šios mergaitės krikštynos apgaubtos ne ką mažesne paslaptimi nei pati pedofilijos byla. Pasak Andriaus Ūso, vienintelio įtariamojo pedofilijos byloje, jis mergaitės krikštatėviu tapo visai netyčia, esą jo to netikėtai paprašiusi Laimutė, kai jos sesers Violetos Naruševčienės automobilis tariamai sugedo pakeliui.

L.Stankūnaitė dabartinei mergaitės globėjai N.Venckienei reiškia nuolatines pretenzijas dėl jos dukters globos. Skundais užverstos visos įmanomos instancijos, tačiau portalas turi duomenų, jog visi L.Stankūnaitės skundai, kaip ir jos draugo A.Ūso, būna įvertinami vienareikšmiškai - „nepagrįsti“.

Vis dėlto, L.Stankūnaitė nenurimsta - ji yra įteikusi skundą prokurams dėl N.Venckienės esą netinkamos jos dukters priežiūros. „Ji jau nebežino ko griebtis, visko, ko imasi virsta iš jos rankų“, - portalui sakė dabartinė D.Kedžio dukters globėja.


Šiame straipsnyje: KedysŪsasStankūnaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių