Čempiono diržą atsiėmęs Ch. Nurmagomedovas: V. Putinas didžiuojasi šia pergale

  • Teksto dydis:

Po skandalu pasibaigusios kovos dėl UFC organizacijos pasaulio čempiono diržo iš Dagestano (Rusija) kilęs sportininkas Chabibas Nurmagomedovas atsiprašė už savo agresyvų elgesį už narvo ribų, bet teigė, kad jį išprovokavo varžovo airio Conoro McGregoro įžeidimai.

Lengvo svorio kategorijos kovoje Ch. Nurmagomedovas ketvirtajame raunde smaugimo veiksmu privertė pasiduoti C. McGregorą, bet dar įdomesni įvykiai klostėsi po dvikovos. Emocijų nesuvaldęs Ch. Nurmagomedovas iššoko iš narvo ir puolė airio komandos atstovą Diloną Dannisą, tuo tarpu vienas žmogus įšoko į narvą ir su vienu iš Ch. Nurmagomedovo atstovu puolė patį C. McGregorą.

Vėliau įvyko susistumdymai, o UFC prezidentas Dana White'as atsisakė narve įteikti čempiono diržą rusui. Abu sportininkai buvo iš arenos išvesti su gausia apsaugos palyda. Į Ch. Nurmagomedovą airio sirgaliai metė viską, ką turėjo po ranka.

Kiek vėliau D. White'as „Fox Sports“ teigė, kad trys Ch. Nurmagomedovo komandos nariai yra suimti ir uždaryti į areštinę.

Spaudos konferencijoje Ch. Nurmagomedovui buvo įteiktas čempiono diržas.

„Atsiprašau Nevados ir Las Vegaso. Tai buvo ne geriausia mano pusė. Nesuprantu, kodėl žmonės kalba tik apie mano iššokimą iš narvo, bet nekalba apie įžeidimus mano šeimai, religijai ir šaliai. Jis Brukline užpuolė autobusą ir vos nesužalojo keleto žmonių. Kodėl niekas nekalba apie visą šitą mėšlą? Kodėl visi tik kalba apie mano iššokimą iš narvo? Mano tėvas visada mokė mane pagarbos. Visa mano komanda Kalifornijoje, kur treniravausi 7 metus, žino, koks aš esu. Visi mane pažįsta, – spaudos konferencijoje kalbėjo Ch. Nurmagomedovas. – Visa C. McGregoro komanda yra plekšnojimo mašina. Kai kova pasisuka bloga linkme, jis pasiduoda. Jis sakė, kad yra dviejų svorio kategorijų čempionas, bet jis pasidavė. Dabar diržas yra čia ir esu vienintelis čempionas“.

Taip pat Ch. Nurmagomedovas teigė, kad prieš šitų apkalbų smarkiai prisidėjo žiniasklaida bei buvo maloniai nustebintas Rusijos prezidento Vladimiro Putino skambučio.

„Šį sportą pakeitė žiniasklaida. Jame turi būti pagarba, o ne nešvarios kalbos. Noriu tai pakeisti. Negalima kalbėti apie religiją, tautybę, tėvus. Man tai labai svarbu. Žinau, kad tėvas mane užmuš, po tokių žodžių. Dar taip pat labai didžiuojuosi, nes visi kalbėjo apie tai, kad C. McGregoras nusifotografavo su V. Putinu, o dabar jis pats man paskambino ir teigė, kad labai manimi didžiuojasi“.

C. McGregoras buvo išvestas iš arenos ir spaudos konferencijoje nepasirodė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Vytautas tu esi debilas

Koks skirtumas

Koks skirtumas portretas
Habibas nelabai ivaziuoja, kad kovot ejo jis, ne jo seima! Daunas konkretus

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
šaunu,kad rusai sudirbo tą kiaulišką airi,kuris dar prieš varžybas labai ne švankiai įžeidinėjo DAGESTANIETĮ.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių