A. Gibiežos motoakrobatų renginyje – kvapą gniaužiantys triukai

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Pilialaukyje vyko „Aras Challenge: Stunt Art 2016“ renginys, kurio organizatorius – Arūnas Gibieža, vienas geriausių pasaulio motoakrobatų, kuris šį sportą Lietuvoje populiarina jau ketverius metus.

Tikrus „šokius“ su motociklais parodyti ir išskirtinėse rungtyse išbandyti save atvyko 19 dalyvių iš Lietuvos, Latvijos, Ukrainos, Rusijos, Suomijos, Danijos, Baltarusijos bei Slovakijos.

Pasak pranešimo, kiekvienas motociklininkus turėjo tik po du, 3 minučių bandymus savo programai atlikti nepriekaištingai. Jiems iš tiesų reikėjo pasistengti, nes sužavėti jie turėjo ne tik žiūrovus, bet kiečiausius pasaulyje „Red Bull“ motoakrobatikos atletus – Arūną Gibiežą bei motoakrobatikos legendą, pasaulio čempioną vokietį Chrisą Pffeiferą.

Finalinėje pasirodymų įskaitoje, prizines vietas pasidalino Mike'as Jensenas iš Danijos (trečioji vieta), Joona Vatanenas iš Suomijos (antroji vieta) bei Pawelas Karbovnikas iš Lenkijos (pirmoji vieta).

Tarp savo pasirodymų dalyviai turėjo įvykdyti rungtis „Stontkhana“ ir „Wheelie Race“, kuriose visiems nosį nušluostė suomis - J. Vatanenas, greičiausiai įveikęs rungtis be klaidų.

Renginį vainikavo pačio renginio įkūrėjo Arūno Gibiežos parodomoji programą, su aukščiausio lygio triukais bei technika.

A. Gibieža liko patenkintas renginiu, kuris per keturis metus užaugo ir pritraukė puikių motoakrobatų iš užsienio.

Svečias Ch. Pffeiferis taip pat reiškė susižavėjimą renginio sklandumu bei dalyvių pasirodymais ir sakė, jog tikisi kvietimo į Lietuvą ir kitąmet.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių