Testas: „Ibiza“ tinka ne tik atostogauti

Nuotraukoje Seat Ibiza atostogauja, bet ne Ibizoje. Deja, 100 tūkst. km testas šiam mažyliui nebuvo vien tik atostogos. Jus domina galutinis rezultatas? Taip gerai per ilgalaikį testą nepasirodė joks kitas “Volkswagen” koncerno automobilis!

Draugus galime rinktis, šeimos – ne. Tad jei augi šalia talentingo brolio, esi pasmerktas būti jo šešėlyje. Tas pats nutiko ir Seat Ibiza mažyliui. Varžytis rinkoje su Škoda Fabia ar Volkswagen Polo šiam gražiam ispanui itin sunku. Šeima taip pat gyvena ne pačius geriausius laikus.

Praėjus 25 metams po to, kai “Seat” kompanija tapo “Volkswagen” koncerno dalimi, ispaniškasis vokiečių filialas niekaip neišsikapsto iš duobės.Volfsburge, VW būstinėje kartkartėmis pasigirsta balsų, raginančių atsikratyti ispanų kompanijos. Gal geriau nusipirkti “Alfa Romeo”?

Taigi “Seat” neturi kito pasirinkimo – jam būtina įrodyti, kad ispaniški automobiliai nėra blogi.Nuo šiol ir mes žinome, jog Seat – puikūs automobiliai. Per 653 varginančias dienas mažasis Ibiza nuvažiavo 100 tūkst. km ir visą tą laiką ištikimai tarnavo.

Po testo išardžius Ibiza į dalis nepastebėta beveik jokių trūkumų. Toks puikus rezultatas turėtų sukelti galvos skausmą Volkswagen automobilių gamintojui, kurio modeliai nebuvo tokie geri ir tiek pagyrimų nenusipelnė.


Šiame straipsnyje: Seat IbizaSeat

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių