„Lietuvos geležinkeliai“ išbandys maršrutą Klaipėda–Sovetskas

  • Teksto dydis:

„Lietuvos geležinkeliai“ kitų metų pradžioje išbandys naują keleivinį maršrutą iš Klaipėdos į Karaliaučiaus srityje esantį Sovetską (Tilžę).

Bendrovė pranešė, kad bandomieji du traukiniai važiuos sausio 5 ir 7 dienomis. Anot įmonės Keleivių vežimo direkcijos direktoriaus Lino Baužio, reguliarus maršrutas galėtų būti patrauklus keliautojams, ieškantiems pramogų savaitgaliais, jis paskatintų turizmą tiek į Sovetską, tiek į Lietuvos pajūrį.

„Kitais metais „Lietuvos geležinkeliai“ pristatys ne vieną naują tarptautinį maršrutą – vešime keleivius į Daugpilį, o Klaipėdos regiono gyventojams pasiūlysime savaitgalinę pramogą – atrasti Mažąją Lietuvą“, – pranešime spaudai sakė L. Baužys.

Teigiama, kad pirmieji reisai yra bandomieji ir nuo jų rezultatų priklausys, ar ateityje atsiras reguliarūs maršrutai.

Atvykę į Sovetską, keleiviai kitu, Rusijos geležinkelių traukiniu galės pasiekti Kaliningradą – traukinių laikas bus suderintas su „Lietuvos geležinkeliais“. Anot Rusijos geležinkelių, šis bandomasis projektas sietinas su pasirengimu kitąmet Rusijoje vyksiančiam pasaulio futbolo čempionatui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
Nevažiuokit, nes gali suėsti išbadėję rusų kanibalai. Jie jau tik ir laukia šviežios lietuviškos mėsos.

jk

jk portretas
Kada įsisamoninsim kad jokio Sovietsko nėra,tai stalinistų išmislas,yra senas lietuvninkų miestas Tilžė,vokiškai Tilsit.Baikim pataikaut okupantams,kurie net geografiją perdarė norėdami panaikinti istorinę atmintį

towds..

towds.. portretas
kaip žodis,taip klaida,kiek klasių baigęs,?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių