Anglijoje mažyliams uždrausta rodyti „deimanto“ ženklą

Didžiojoje Britanijoje mažiesiems uždrausta rodyti „deimanto“ ženklą, dainuojant dainą „Twinkle Twinkle Little Star“, nes šis gali įžeisti kurčiuosius.

Ženklas, kurį vaikai rodo, kai dainuoja žodžius „lieke a diamond in the sky“ (liet. „kaip deimantas danguje“, yra panašus į vaginos ženklą nebyliųjų kalboje, rašo „The Sun“.

Yorko miesto valdžia teigia uždraudusi šį ženklą tam, kad nemaloniai nepasijaustų negirdintys vaikai ir jų tėvai. Tuo tarpu britų mamos skundžiasi, kad šoks žingsnis priimtas neapgalvotai, nes mažyliai iš tiesų nieko nežino apie ženklo panašumą su nebyliųjų kalbos simboliu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Kožnas viską supranta pagal savo sugedimo laipsnį. Jei norisi gerai paieškot, tai ką nors nešvankaus arba politiško galima surast bile kur.

tai kad

tai kad  portretas
tai vaizduoja vagina, zino bet kuris paauglys. o bruka tokius "simboliukus" i vaiku mastysena. Ne veltui mokslininkai sako, kad demokratijai normaliai funkcionuoti reikia dideles avinu bandos ir keleto gudragalviu... tai guvdragalviai yra, o va avinai irgi baigia pribresti...

Cha

Cha portretas
Dabar žinos
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių