Pereiti į pagrindinį turinį

Emigrantas šoko po traukiniu, kai jo neįleido į D.Britaniją

2011-10-18 20:15
Emigrantas šoko po traukiniu, kai jo neįleido į D.Britaniją
Emigrantas šoko po traukiniu, kai jo neįleido į D.Britaniją / Scanpix nuotr.

Emigrantas iš Albanijos nusižudė iššokęs iš „Eurostar“ traukinio po to, kai jo neįsileido Didžioji Britanija. Traukinys įvykio metu vyko atgal į Briuselį. 22 metų vaikinas atvyko į St Pancras traukinių stotį Londone, tačiau jam nebuvo leista išsilaipinti ir jis buvo išsiųstas atgal traukiniu į Belgiją.

Kai traukinys dideliu greičiu važiavo per Kento apylinkes, albanas jėga pravėrė traukinio duris ir iššoko iš traukinio. Kol kas nežinoma, ar emigrantas norėjo pabėgti, ar nusižudyti, rašo „Daily Mail“.

Britanijos transporto policija teigia, kad įvykis įvyko pirmadienį apie 6-tą valandą vakaro ir jis įvardytas kaip „nepaaiškintas“. Šiuo metu policijos pareigūnai bando nustatyti žuvusio vaikino tapatybę.

Didžiosios Britanijos pasienio agentūra neigia, kad vyras buvo deportuotas iš Didžiosios Britanijos ir komentuoti atsisako, nes vyksta policijos tyrimas.

Policija teigia, kad „22 metų albanas, kuris atvyko į Didžiąją Britaniją iš Briuselio savo noru iškeliavo atgal į Briuselį po to, kai buvo neįleista jam išsilaipinti šalyje“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų