Klaipėdos apskrityje – rinkimų pažeidimų kuriozai

Iki balsavimo Seimo rinkimų antrame ture likus valandai policijos pareigūnai informavo, jog negauta nė vieno skundo dėl pažeidimų.

Tačiau gretimuose miestuose buvo tokių pranešimų, kuriuos tyrę pareigūnai nesulaikė šypsenos.

Iš Palangos atskriejo žinia, jog kažkokia moteris prie miesto centre esančios parduotuvės iš asocialaus vyriškio perka balsą.

Galiausiai paaiškėjo, kad jokio nusikaltimo nebuvo – gailestinga moteris valkatai tiesiog įmetė keliasdešimt centų išmaldos.

Kretingoje sumaištį sukėlė balsuoti atėjusios itin garbaus amžiaus senjoros, kurioms jau buvo per 80 metų.

Viena jų ne prie savo pavardės pasirašė, jog gavo balsavimo biuletenį. Draugė, turėjusi pasirašyti, sukėlė triukšmą, kad jos parašo vietoje jau kažkas suraityta.

Galiausiai šis nesusipratimas buvo išspręstas ir jokie procesiniai veiksmai nepradėti.

Popiet Šilutės policija gavo pranešimą, kad Šilutėje, H.Šojaus g., prie prekybos centro „Maxima“ asmenys galimai pardavinėja balsus. Į Šilutės rajono policijos komisariatą pristatyta 36-erių metų moteris, kuri galimai pirko rinkėjų balsus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Dėl Šilutės rajone sulaikytų keturių asocialių asmenų, kurie įtariami balsų pardavimu, atsisakyta pradėti ikiteisminį tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marija

Marija portretas
As nesuprantu, uz ka isviso cigonai gali balsuot ir balsavo pirmame ture? Uz tokia skurdzia buiti, gyvendami kazkokiose pasiurese? Kazkas baisaus. As neginu, yra visokiu ir tarp ju. Bet jie zmones, jie gyvi zmones, kuriems reikalingos elementarios gyvenimo salygos. Jie teisingai padare, kad boikotavo antra rinkimu tura. Lietuviai ta turejo padaryt , o ne balsuot vel uz tuos pacius nieksus seime.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių