Pereiti į pagrindinį turinį

M.Kadhafi kuria „močiučių armiją“

M.Kadhafi kuria „močiučių armiją“ M.Kadhafi kuria „močiučių armiją“ M.Kadhafi kuria „močiučių armiją“ M.Kadhafi kuria „močiučių armiją“ M.Kadhafi kuria „močiučių armiją“ M.Kadhafi kuria „močiučių armiją“ M.Kadhafi kuria „močiučių armiją“ M.Kadhafi kuria „močiučių armiją“ M.Kadhafi kuria „močiučių armiją“ M.Kadhafi kuria „močiučių armiją“ M.Kadhafi kuria „močiučių armiją“ M.Kadhafi kuria „močiučių armiją“ M.Kadhafi kuria „močiučių armiją“

Libijos diktatorius planuoja į civilinį karą pajungti ir vyresnio amžiaus moteris, kurios bus apmokytos naudotis ginklais.

Libijos valdžia atskleidė savo vėliausiai sugalvotą ginklą prieš maištaujančiuosius kovotojus – moteris.

Atėjus šimtajai dienai nuo prasidėjusios NATO misijos Libijoje, Muamaro Kadhafi ištikimieji šalininkai išėjo į gatves su naujomis moterimis-kovotojomis. Tai užfiksavo viso pasaulio žiniasklaida.

500 moterų, atsidavusių diktatoriaus rėžimui, ką tik baigė specialią programą, kurioje buvo išmokytos, kaip naudotis ginklais.

Nuotraukose matyti įsiaudrinusios vyresnio amžiaus moterys, kurias vietinė valdžia praminė „žudymo mašinomis“.

Dauguma moterų buvo vyresnio amžiaus, tačiau tarp karių matėsi ir paauglių.

Žurnalistams moterys pademonstravo, kaip reikia taikytis į taikinį ar užtaisyti ginklus. Kai kurios moterys „pergalę“ dėl patekimo į kariuomenę šventė šaudydamos kulkas į dangų.

Šimtai moterų buvo nufotografuotos mojuojančios žaliomis vėliavomis ir Libijos lyderio nuotraukomis. Kitos buvo pasipuošusios juvelyriniais dirbiniais, dekoruotais M.Kadhafi veidu.

Moussas Ibrahimas, Libijos valdžios atstovas teigė, kad Libijos moterys jungiasi prie kovotojų prieš NATO. Jos treniruojamos tam, kad gintų namus. Į „priekinę kovos liniją“ moterų siųsti neplanuojama.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų