Pereiti į pagrindinį turinį

Suimtas vyras grasinęs surengti žudynes per „Saulėlydžio“ peržiūrą

2012-11-17 20:25
Suimtas vyras grasinęs surengti žudynes per „Saulėlydžio“ peržiūrą
Suimtas vyras grasinęs surengti žudynes per „Saulėlydžio“ peržiūrą / "Acme Film" arch. nuotr.

Misūryje vienam jaunuoliui pateikti kaltinimai dėl planų žudyti žiūrovus per kino sagos „Saulėlydis“ (Twilight) paskutinės dalies seansą.

20-metis Blaecas Lammersas buvo suimtas, kai policija sužinojo apie jo planus surengti masines šaudynes šį savaitgalį.Jis kaltinamas įsigijęs automatų, daugiau nei 400 šovinių ir planavęs žudyti žmones per išpuolį, kuris turėjo būti panašus į šių metų liepą įvykdytas žudynes viename Kolorado kino teatre, per kurias buvo nušauti 12 žiūrovų, dar 57 sužeisti.

B.Lammersas kaltinamas pirmojo laipsnio užpuolimu, teroristiniais grasinimais ir nusikalstamais veiksmais su ginklais. Teismas jam nustatė 500 tūkst. dolerių užstatą.

Kaip pranešama, policijos pareigūnai gavo informacijos iš vaikino motinos, kuri sakė esanti susirūpinusi, kad jos sūnus planuoja šaudyti į kino žiūrovus per filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2) seansą.B.Lammersas sakė policijai nusipirkęs bilietą į sekmadienį vyksiančią šio filmo peržiūrą kino teatre „B&B Bolivar Cinema 5“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų