Didėja įsiskolinimai už šildymą

Grįžti į straipsnį

.......nu

.......nu portretas
Niekur nėra jokios kontrolės.Turėk tetą ar dėdę seime ir vogi į vales.Kur tokią betvarkę ir surasi kaip Lietuvoje?Žino ,kad vagia, bet nebaudžia.Tai koki čia nepakaltinamieji?Gal reikia kreiptis į ES ,kad panaikintų iš vis vagių valstybę.

bled

bled portretas
asilu gauja! KADA LEISIT ATSIJUNGT VAMZDZIUS NUO MONOPOLININKU?

kaip

kaip portretas
gali nedideti isiskolinimai,jei yra zmoniu,kuriu algu nepakanka vien mokesciams susimoketi.......bet niekam is valdziazmogiu tai nerupi....

deri

deri portretas
As suprantu,žmonės neturi pajamų ,negali užsimokėti už šildymą,tačiau kaip siunčia sakaitas už šilumą ,jei tos šilumos neperka iš energetikų ,namas atjungtas nuo šiluminės tarsos.Kaip suprasti ponai Kauniečiai energetikų veiksmus ???? Nusikaltimas ,reketas,stambiu mastu su sunkinančiomis aplinkybėmis.Susidomėjus STT tarnybom ,būtų geras jaukas.

novyna

novyna portretas
na ir naujiena...Gaunu 678, nusiperku nuolatini uz 84, o uz sildyma reik moket 520...

Kostas

Kostas portretas
Šiandien "Panoramos" korespondentei "Kauno energijos" atstovas atstovas paaiškino, kad gruodžio mėnesį sąskaitos buvo didesnės, nes reikėjo dalinai padengti susidariusias skolas per praėjusį šildymo sezoną. Kartas nuo karto prasitaria netyčia šildymo mafijos atstovai apie tikras kainų kilimo priežastis. Tad išvada aiški, tolimesnis kainų kilimas neišvengiamas, nes tai užprogramuota esant sovietinei - kolūkinei tvarkai ir dujų kainos pasirodo čia ne prie ko. Pagaliau pasiekėm išvystyto socializmo lygį, kuomet galintys apsimokėti, apmoka negalinčių apsimokėti sąskaitas.

to deri

to deri portretas
Pasirodo, jei gyventojai atsijungė nuo šildymo sistemos, pažeisdami idiotiškus atsijungimo reikalavimus, tada šilumininkai tiekia tam namui "virtualią" šilumą, t.y teoriškai apskaičiuoja šilumos kiekį pagal namo parametrus ir atitinkamą kainą už ją. Viskas teisėta, remiamasi begale dokumentų, įrodančių šilumos tiekėjų teisumą. O skola už "virtualią" šilumą kaupiasi, teismai visada pripažįsta gyventojus įvykdžius nusikaltimą, piktybiškai pažeidus įstatymus, numatančius atsijungimo nuo šildymo sistemos tvarką, o skolos teismo išieškomos per antstolius. Tad pamirškit apie tiesą, teisybę ir teisingumą. Valdo mafija.

na jo

na jo portretas
pavasarį vyrai važiuos užsidirbti į užsienį,kad padengtų skolą už šildymą,kad neduok dieve nereikėtų kraustytis į-VAGONėlį, arba...man jau ir gyventi nebesinori

nesuprantu

nesuprantu portretas
kodėl vieni gali varyti kontrobandą ,o kiti negali...reikia ,kad būtų neapmokestinamas minimumas 30K,tegul duoda užsidirbti,kitus apmokestina,dabar jaunimas užsidirba,ir nori ir tuo litus apmokestinti...

KAUNAS

KAUNAS portretas
IR DAR DIDES lietuvos ateitis juoda spalva

malpa

malpa portretas
uot krusa meciuonus su ta siluma -kaimui kelia juoka

emigrante

emigrante portretas
juk jau atsigauna ekonomika ir darbo galima rasti lietuvoje,taip teige darbo birzos atstovai,o zmones dar daugiau skolingi ,kam reikia nesamones sneket,kad viskas musu tevyneje gerai

9Dangus

9Dangus portretas
kaip nedydes jei saskaita uz sildyma yra didesne nei menesio pajamos pas zmones... nekalbant apie pensijas

optimistas

optimistas portretas
sio sildymo sezono skolos-dar tik "pirmosios gelytes", sekantis etapas-anstoliu veikla vel prasides. Tad dar reiketu lukteleti, kol apie 50% gyventoju atsidurs gatvese. Tada ziuresim, gal kokia revoliucija netycia surengsim, kurios reikejo jau senai. O gal ir nerengsim-paverksim, kad valdzia mus engia ir kraustysimes pas senolius i kaimus, bei sodus...

Optimistukas

Optimistukas portretas
Nereikia skiesti miltais, nes malunai sustos. Idomu, ka jie darytu su butais, jeigu ir 200 ismestu i gatve???? Butu kainos dar labiau nukristu ko milijonieriai nelabai nori. Kur tada iskisi jau pastatytus????

optimistas

optimistas portretas
Va del butu nepergyvenk, nes kaip tik yra prasidejusi butu atemimo banga ir varzytiniu aukcionai gyvuoja su Anstoliu rumu galva Valdu Cegliku priesaky. Yra kam supirkti butus uz 60% ju tikirosios vertes. JEi tokios mintys tautoj egzistuoja-ka darys ateme butus, tad galiu drasiai sakyti-palaukim ,kol atims, nes matosi, kad taip ir bus.

Janina

Janina portretas
Mokesčiai pasmaugs. Manėm užsidirbt Hanza dienų/Kauno dienų tautodailininkų mugėje, šiemet, deja, tuo pačiu laiku. Bet mokestis plėšikiškas, virš 600 litų dar nieko nepardavus, vien už pastovėjimą miesto gatvėj. Kas gali sutramdyt valdininkyų godumą prisiplėšti nieko nedarant?

HANZA

HANZA portretas
Turetu buti is vis be mokesciu. Na, mokestis uz gatviu sutvarkyma po sventes ir ne daugiau.

Labai gerai

Labai gerai portretas
Didės ir dar, gal atsibus visi, kad reikia reikalauti iš valdžios laisvo atsijungimo nuo monopolistų.

validolis

validolis portretas
Siaip tai visiems yra labai gerai ta brangi siluma. Visi juk patenkinti. Ar matet, kad kas nors protestuotu, mitinguotu? Tie jusu komentarai, kaip bezdaliukai-vejelis papute ir nebesmirda. Kol visi tik bezdes, siluma brangs.

fjf

fjf portretas
gerbiami zones nu nejaugi taip sunku susimoketi uz sildima gal galit maziau valgyt vazinet geriau pesciom eikit bet uz siluma butinai reik susimoket juk ji tokia pigi ir mes dar nesugebam sumoket ir musu atlyginimai su pensijom padorios kas cia yra tie mazi mokesciai uz sildyma kaip pagalvoji kapeikos

kostui

kostui portretas
but sovietine tvarka moketum uz buta triju kambariu maximum 100lt iskaitant dujas elektra vandeni ir t.t. gal pameni prie sovetu vandens skaitiklius o gal kas negalejo sumoketi uz sildyma o gal ka antstoliai vaike kaip apskritai nachaliavu butus dalindavo o gal pensininkai vaistu neipirkdavo o gal ant maisto reikedavo skolintis is greituju kreditu????????? tai nepezek siolaikinis europietis plika sikna.

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Toks gyvenimas, ir netiketas oras patusina gyventoju pingines

Galerijos

Daugiau straipsnių