Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuviško kapitalo bankas "Balkan Investment Bank" pripažintas sėkmingiausiu finansiniu tarpininku

2010-12-16 19:21
Lietuviško kapitalo bankas "Balkan Investment Bank" pripažintas sėkmingiausiu finansiniu tarpininku
Lietuviško kapitalo bankas "Balkan Investment Bank" pripažintas sėkmingiausiu finansiniu tarpininku / DMN archyvo nuotr.

Lietuviško kapitalo bankas "Balkan Investment Bank" už savo įnašą į Serbijos Respublikos plėtrą buvo apdovanotas kaip vienas sėkmingiausių Bosnijos ir Hercegovinos Serbų Respublikos investicijų ir plėtros banko (IRB RS) finansinių tarpininkų.

Lietuviško kapitalo bankas "Balkan Investment Bank" įvertintas už indėlį į Serbijos Respublikos plėtrą.

Sėkmingiausias finansinis IRB RS tarpininkas buvo renkamas remiantis 10 ekonominių kriterijų.

"Balkan Investment Bank" trejus metus sėkmingai platina IRB RS banko kreditavimo produktus. "Balkan Investment Bank", kaip IRB RS finansinis tarpininkas, jau išdavė paskolų už daugiau nei 53 mln. konvertuojamųjų markių (t.y. apie 93 mln. Lt), ir patvirtino daugiau kaip 440 įmonių paraiškų IRB RS paskoloms gauti.

"Šis pripažinimas yra dar vienas patvirtinimas, kad klientai pasitiki "Balkan Investment Bank" paslaugomis ir yra patenkinti darbo rezultatais. Mes ir toliau plėtosime savo, kaip geriausio IRB RS finansinio tarpininko, veiklą, gerindami savo paslaugų kokybę, atsižvelgdami į visus mūsų klientų ir finansinių partnerių poreikius", – sakė Edvinas Navickas, "Balkan Investment Bank" direktorius.

"Balkan Investment Bank AD" veiklą pradėjo 2000 metais. Vienas banko steigėjų buvo ŪBIG. Šiandien jis yra vienas iš Bosnijos ir Hercegovinos lyderių vertybinių popierių platinimo, finansinio tarpininkavimo, elektroninės ir investicinės bankininkystės srityse.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų