„Mediafon“ padės migruoti Gruzijos abonentams

Konkursą laimėjusi Lietuvos bendrovė "Mediafon" Gruzijos mobiliojo ryšio vartotojams netrukus pasiūlys paslaugas keisti ryšio operatorių ir išsaugoti savo senąjį telefono numerį.

"Mediafon" generalinis direktorius Arūnas Babrauskas "Verslo žinioms" teigė, kad įmonė prieš mėnesį laimėjo Gruzijos ryšių reguliavimo tarnybos konkursą įdiegti ir 10 metų eksploatuoti numerio perkėlimo sistemą.

Sutartį su gruzinais pasirašė kompanija "Mediapro Georgia", 80 proc. jos valdo "Mediafon", 10 proc. - Gruzijos partneriai, dar 10 proc. - Norvegijos įmonė "Systor".

"Mediafon" nusiteikusi dėl panašių užsakymų pakovoti ir kitose šalyse. Žvalgomasi plačiai - nuo Afrikos ir Azijos iki Pietų Amerikos.

"Daugybė kitų šalių tos paslaugos dar neturi. Į jas ir žvalgomės", - sakė A.Babrauskas.

Kartu su partneriais norvegais "Mediafon" šiuo metu dalyvauja konkursuose diegti tokias sistemas Ganoje ir Nigerijoje. Dabar laukiama rezultatų. Rengiamasi konkursams dar trijose šalyse.

"Mediafon" yra viena iš koncerno "MG Baltic" valdomų įmonių. Pernai jos apyvarta buvo 50 mln. litų, šiemet planuojama apyvarta - 80 mln. litų.


Šiame straipsnyje: MediafonGruzija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių