Anglijoje gyvenanti lietuvė pasitobulino išvaizdą ir iš jos uždirba tūkstančius

  • Teksto dydis:

Anglijoje gyvenanti 26-erių metų Gabriella Melrose sako, kad iš Lietuvos emigravo prieš 6 metus ir jos didžiausia svajonė – būti žinoma aktore ir modeliu.

LNK laidoje „Yra, kaip yra“ antradienio pavakarę, 17 val., jos dalyviai diskutuos apie grožį ir plastines operacijas. Pasaulyje kiekvienais metais kosmetinių plastinių operacijų skaičius siekia keliasdešimt milijonų. Vien Jungtinėse Amerikos Valstijose tokių operacijų kasmet atliekama daugiau kaip keturi milijonai.

Anglijoje gyvenanti 26-erių metų G. Melrose laidoje pasakos, kad iš Lietuvos emigravo prieš 6 metus ir jos didžiausia svajonė – būti žinoma aktore ir modeliu. Moteris sakys, kad jai Lietuva buvo per maža ir čia trūko veiksmo.

Pradžioje mergina dirbo padavėja ir barmene, vėliau dirbo ir sporto klube, bet šiuo metu jos pagrindinė veikla – modelio darbas. Šiuo metu lietuvaitė yra populiari, užsakovai skambina patys ir siūlo pinigus už fotosesijas.

Šiuo metu Gabriella per mėnesį uždirba nuo 1 tūkst. iki 8 tūkst. svarų ir prisižiūri gana griežtai – sportuoja 6 kartus per savaitę, keliasi 5 valandą ryto ir medituoja, visuomet skaičiuoja, ką valgo. Mergina neslepia, kad yra pasidariusi plastinių operacijų – pasididinusi krūtinę bei lūpas ir susimažinusi nosies galiuką.

Krūtų padidinimas kainuoja nuo 3 tūkst. eurų, mažinimo operacija – 2,5 tūkst. eurų.

Plastikos chirurgė Karolina Venslauskaitė laidoje sakys, kad viskas turi būti daroma su protu. Gydytoja kalbės, kad būna atvejų, kai moterys pradeda nejausti saiko plastinėms operacijoms – krūtinė būna labai didelė, lūpos be galo didelės. Anot chirurgės, tai yra kraštutinumai.

Karolina sakys, kad ne kartą buvo atvejų, kai į kliniką atvyksta smulki mergina ir prašo neproporcingai didelių krūtų. Gydytoja tikina, kad tokiu atveju specialistai atsisako daryti operacijas. Chirurgė atskleis ir vidutines operacijų kainas – krūtų padidinimas kainuoja nuo 3 tūkst. eurų, mažinimo operacija – 2,5 tūkst. eurų.

Laidoje dalyvausianti Lidžita sakys, kad yra prieš bet kokias plastines operacijas. Moteris niekada nesilakuoja nagų, ji nė karto nėra dariusi manikiūro ar pedikiūro. Lidžita teigia, kad ji dažosi labai nedaug. Moteris yra prieš tai, kas nėra žmogui natūraliai duota.

Lidžita kalbės, kad tie žmonės, kurie be jokios priežasties darosi plastines operacijas, turi psichologinių problemų. Moteris kalbės, kad „Olialia“ ir kitos „pupytės“ gyvena iš savo grožio, tačiau jai nesuprantama, kodėl šios gražuolės negalvoja apie kitus, kadangi jų sukurtas kultas žmones įtikina, kad grožis šiandieniame pasaulyje yra viskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na

Na portretas
Kiekvienas renkasi dabar ir negalvoja apie pasekmes vėliau.....o vertėtų...

Hm

Hm portretas
Dabar žinau kaip atrodo ateinanti mirtis :)

yep

yep portretas
kol bus tuo besizavinciu ir kol bent viena ziniasklaidos demesi tokiam 'geriui' skirs demesio - tol si veikla ir gyvuos
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių