„Etam“ su moterimis kiekviename žingsnyje

  • Teksto dydis:

Apatiniai – nors ir nematoma, tačiau labai svarbi aprangos detalė, lemianti ne tik dienos komfortą, bet ir leidžianti su savimi nešiotis mažytę tik Jums vienai žinomą paslaptį, jaustis ypatinga.

100 metų istorija

Daugybę liaupsių ir simpatijų pelnęs prancūzų apatinio trikotažo gamintojas „Etam“, kuriam Lietuvoje atstovauja viena didžiausių drabužių mažmeninės prekybos įmonių AB „Lėvuo“, turi aiškią žinią – kuriamos kolekcijos skirtos moterims, kurios kviečiamos jaustis išskirtinai ir nesuvaržytai nepaisant jų amžiaus, kūno sudėjimo, odos spalvos.

„Etam“ – gilių tradicijų ženklas, minintis solidžią, jau daugiau kaip 100 metų siekiančią sukaktį. Mūsų tautiečių atsidavimą šiems mados namams rodo ir ilgametis ženklo gyvavimas Lietuvoje – elegantiškas apatinis trikotažas, nuostabūs namų ir miego rūbai, dailūs maudymosi kostiumėliai lietuvaites puošia net aštuoniolika metų, o nuo šio pavasario jos džiuginamos dar vienu, jau dešimtuoju salonu, įkurtu Laisvės alėjoje 45, Kaune.

Tau, mama, viskas, kas geriausia

Nuo 1916 „Etam“ mados namai kuria įsiklausydami į dailiosios lyties poreikius ir norus. Būna kartu visais gyvenimo etapais – stebi, kaip iš paauglių jos virsta nuostabiomis, savimi pasitikinčiomis, veržliomis moterimis, įspūdingomis nuotakomis, galiausiai – mylinčiomis ir rūpestingomis mamomis. Kuriamos ir pirmosios liemenėlės, ir nuostabus rafinuotas apatinis trikotažas, skirtas išskirtinėms progoms bei jautriausioms moters gyvenimo akimirkoms.

„Etam“ pristato ypatingus gaminius, skirtus besilaukiančioms ir maitinančioms mamoms, nes supranta, kad komfortas šiuo gyvenimo laikotarpiu joms yra kaip niekada svarbus. Tai – itin patogi ir daili apatinio trikotažo linija, kad devynių mėnesių laukimas ir vaikelio auginimas nebūtų sudėtingas. Šios kolekcijos liemenėlės yra be pakietinimų ir pagalvėlių, taip pat su žindymą palengvinančiais patogiais segtukais, bei reguliuojamomis petnešėlėmis. Siūlomos ir skirtingo kirpimo, komfortą užtikrinančios kelnaitės.

AB „Lėvuo“ nuotr.

Nematoma, bet galinga

Nors moterys neretai sau būna pernelyg kritiškos, sutikite, yra drabužiai, kurie apnuogina tam tikrus trūkumus. Ką daryti, kai bėgti į sporto klubą per vėlu, atsisakyti gardžios vakarienės nesinori, bet sublizgėti vakarėlyje ar šeimos šventėje tiesiog būtina? Idealiems kūno linkiams „Etam“ sukūrė specialią figūrą formuojančią kolekciją – įvairaus kirpimo kelnaites, glaustinukes, apatinius sijonus, kombinezonus, naktinius. Dėl inovatyvių technologijų ir vis tobulinamo apatinio trikotažo, norimų rezultatų, norint pakoreguoti konkrečias vietas, galima pasiekti nesudėtingai, o svarbiausia – neskausmingai.

AB „Lėvuo“ nuotr.

Kolekcija po mastektomijos – gyvenimas tęsiasi

„Etam“ misija – lydėti moterį jos gyvenimo keliu ir būti kartu ne tik gražiausiomis, bet ir sunkiomis akimirkomis. Didžiuojamės pristatydami moteris palaikančią, liemenėlių kolekciją, skirtą po mastektomijos operacijos. Gaminiai ypatingi tuo, kad turi specialias kišenėles, tinkančias visų tipų protezams, V formos iškirptę, platesnes paminkštintas petnešėles, kurios užtikrina puikų prigludimą prie kūno. Kompanija siekia paskatinti kiekvieną sakyti tvirtą „TAIP“ buvimui savimi, neprarasti pasitikėjimo savimi bei gyvenimo džiaugsmo.

AB „Lėvuo“ nuotr.

„Etam“ kuria, o gamta dėkoja

Tvari mada – vis dažniau modernioje visuomenėje girdimas žodžių junginys, orientuotas ne tik į pavienius žmones, bet ir į drabužių industriją. Dauguma rūbų kūrėjų imasi rimtų veiksmų tam, kad užtikrintų tvarią madą. Pastarajai „Etam“ kompanija kasmet skiria itin daug dėmesio. Sukūręs #wecare! programą, apatinių drabužių gamintojas „Etam“ įsipareigoja tausoti gamtą ir gaminti ekologiškus produktus. Numatyta, kad per 2021 metus net 40 proc. kolekcijų bus „draugiškos aplinkai“. Ši iniciatyva jau įgyvendinama, tad nemaža dalis kolekcijų yra pasiūtos iš tvarių audinių. Jiems naudojamos žaliavos, kurios gaunamos tik iš ekologiškai auginamų ir prižiūrimų miškų, sunaudojama mažiau vandens ir energijos.

AB „Lėvuo“ nuotr.

Visą asortimentą kviečiame atrasti ne tik fizinėse „Etam“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, bet ir e-parduotuvėje www.lemodus.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių