Geriausios „New Balance“ batų kolekcijos – „Sizeer“ parduotuvėje!

  • Teksto dydis:

Sunku įsivaizduoti išbaigtą miesto stilizaciją be patogių batų. Kedai su žinomu logotipu yra puikus sprendimas ne tik streetwear‘o deriniuose, bet ir laisvalaikio ar sportiniuose komplektuose. Ar nori atnaujinti savo avalynės kolekciją? Tokiu atveju patikrink, kurie „New Balance“ modeliai geriausiai derės prie Tavo mėgstamos aprangos ir išsirink sau tobulą dizainą.

„New Balance“ kedai – tobulas pasirinkimas kasdienai

„New Balance“ batai daugelį metų džiugina originalios išvaizdos mėgėjus. Tiek treniruočių modeliai, tiek sporto projektais įkvėpti pasiūlymai fantastiškai pabrėžia kiekvieno derinio individualumą. Aukštos kokybės medžiagos užtikrina fantastišką išvaizdą daug ilgiau nei vienam sezonui. Savo ruožtu dėl gerai apgalvoto dizaino ir modernių sprendimų galėsi mėgautis komfortu kiekviename žingsnyje. Tačiau praktiškumas dar ne viskas – dizainas yra svarbiausias. Kuris modelis labiausiai patraukia Tavo akį? Įsitikink!

„New Balance 327“ – retro dizainas miesto leidime

Mėgsti bėgioti? Net jei nesi bėgimo mėgėjas, „New Balance 327“ batai, kurių dizainas įkvėptas 70-ųjų bėgimo batų, Tau tikrai patiks. Matomi logotipai, nepaprastos detalės ir derinamos medžiagos sukuria dinamišką siluetą, šalia kurio neįmanoma praeiti abejingai. Todėl, jei ieškai akį traukiančių kedų – šis „New Balance“ pasiūlymas yra tiesiog akį traukiantis!

„New Balance 574“ – klasikos mylėtojams

Ekstravagantiška stilizacija Tau netinka? Tokiu atveju rinkis saugų variantą, tai yra universalių spalvų „New Balance 574“ batus. Vieno tono pilki atspalviai puikiai papildo beveik visus derinius įvairioms progoms. Tiek džinsai, tiek marškinėliai, sportinis kostiumas ir net sportinė suknelė fantastiškai atrodys derinyje su laikui nepavaldaus dizaino sportbačiais.

„New Balance 550“ – krepšinio atmosfera kiekvieną dieną

Iš krepšinio aikštelių tiesiai į miesto gatves – 550 modelį pamėgo daugelis streetwear‘o stilizacijų entuziastų. Nors iš pradžių šis „New Balance“ pasiūlymas buvo skirtas profesionaliems žaidėjams, dabar atnaujintą jo versiją pamėgo tokios populiarios asmenybės kaip Kendall Jenner ar Hailey Bieber. Dėl patogaus aulo ir originalios išvaizdos „New Balance 550“ batai yra absoliučiai privalomi kiekvieno sneakerhead‘o garderobe. Ar pasirinksi universalų modelį su vientisa viršutine dalimi, ar rinksis dizainą su kontrastingomis detalėmis?

„New Balance 997“ – semkis įkvėpimo iš 90-ųjų

Neįprasta forma ir universalios spalvos yra puikus derinys žmonėms, kurie nenori peržengti savo mados komforto zonos, tačiau nori suteikti stilizacijoms originalumo. Todėl „New Balance 997“  batai yra puikus sprendimas kasdieniam naudojimui. Plonėjantis tamsiai mėlynos spalvos aulas su raišteliais puikiai atrodys prie įprastų džinsų ar sportinių kelnių ir klasikinių marškinėlių, o atpažįstama raidė „N“, puošianti šonines plokšteles, patrauks ne tik streetwear‘o mylėtojų dėmesį.

Taigi kaip – ar jau žinai, kurie projektai atsidurs Tavo garderobe? Visus geriausius „New Balance“ kedų modelius rasi „Sizeer“. Apsilankyk parduotuvėse arba patikrink asortimentą online ir išsirink geriausiai Tavo individualų stilių atitinkantį pasiūlymą.


Šiame straipsnyje: New BalancekedaibataiSizeer

NAUJAUSI KOMENTARAI

tu tai

tu tai portretas
idiotas

Tai,

Tai, portretas
kad ten ne ,,N",o,,Z".
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių