Kaip išsirinkti batus, kurie tiktų prie įvairios aprangos?

  • Teksto dydis:

Batai yra viena iš pagrindinių visą gyvenimą mus lydinčių aprangos detalių.  Juos mes renkamės pagal oro sąlygas, sezoniškumą, laikmetį, vietą, įvykius mūsų gyvenime. Tikriausiai pats svarbiausias reikalavimas, kurį keliame visiems batams – tai patogumas, komforto pojūtis.

Kiekvienas iš mūsų turime savitą aprangos stilių, kuris pasižymi tam tikromis, išskirtinėmis detalėmis. Vis dėlto, jei paklaustume žmonių, kokią pirmą detalę jie pastebi pažvelgę į kito žmogaus išvaizdą, aprangą, greta tokių atsakymų, kaip akys, plaukai, dominuoja ir atsakymas batai. Ši aprangos detalė dažnai atskleidžia mūsų asmenybę: aukštakulniai dažniausiai asocijuojasi su klasiką mėgstančiais asmenimis, sportiniai bateliai dažnai kalba apie patogumą mėgstantį ir veiklų žmogų, išskirtinė avalynė, tokia kaip kerzai ar kiti panašaus stiliaus batai, sukelia sąsajų su griežtumu ir t. t. Vis dėlto įvairūs aprangos stiliai, įvairūs drabužiai reikalauja ir skirtingos avalynės, kurią mums dažnai sunku išsirinkti, o batus, kurie tiktų tiek prie klasikinio, tiek prie išskirtinio, puošnaus ar kasdieninio aprangos stiliaus, rasti tikrai nėra lengva. Be abejo, šiuo klausimu visada gali pagelbėti populiarios parduotuvės ar el. portalai. Taupant laiką ir jėgas visuomet galima prisėsti prie išmaniojo telefono, planšetės ar kompiuterio. Kiekvienas, kuris ieško avalynės, tinkančios prie įvairaus aprangos stiliaus, išskirtinių drabužių ar tiesiog batų kasdienai, viską neabejotinai greičiau ras elektroninėje erdvėje. Čia savo batų modelius siūlo įvairiausi pasaulio gamintojai.

Kokius batus rinktis, kai norisi paprastumo ir patogumo?

Jeigu jus žavi paprastumas ir patogumas – vienas iš puikių pasirinkimų galėtų būti amerikiečių prekės ženklo VANS (https://eavalyne.lt/c/eavalyne/prekiu_zenklai:vans) siūlomi batų modeliai. Šis prekinis ženklas gyvuoja jau nuo 1966 metų ir yra išskirtinis tuo, kad buvo įsteigtas kaip riedlenčių batų ir drabužių gamintojas. VANS avalynė pasižymi išskirtinumu dėl savo dizaino. Nors šio prekinio ženklo avalynė iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti derinama tik prie laisvalaikio drabužių, naujų VANS modelių išskirtinumas, toks kaip aukštos platformos, aukšti auliukai, merginoms leidžia juos derinti prie sijonų, suknelių, o vaikinams – ir prie klasikinio stiliaus aprangos. Prekės ženklo VANS avalynė puikiai tiks prie įvairaus aprangos stiliaus, nes pateikiama avalynės spalvų gama nėra iššaukianti ar išskirtinė – dominuoja klasikinės ir tradicinės spalvos, kurios puikiai derės su bet kokio stiliaus ar bet kokios spalvos drabužiais.

Jeigu žavi paprastumas ir elegancija viename

Visame pasaulyje garsus skandinavų prekės ženklas VAGABOND (https://eavalyne.lt/c/eavalyne/prekiu_zenklai:vagabond) taip pat turi itin platų avalynės spektrą: nuo klasikinių moteriškų batelių, aukštakulnių, espadrilių, pusbačių, laisvalaikio batų iki štibletų tiek vyrams, tiek ir moterims. VAGABOND asortimentą siūlo daugelis parduotuvių, tarp jų ir eavalyne.lt. Čia galima rasti išties įvairių batų modelių – tiek išskirtinėms progoms, tiek laisvalaikiui. Nesvarbu, ar rinksitės sportbačius, ar aulinukus, ar batelius – VAGABOND minimalizmas, santūri spalvų gama, subtili elegancija, gan dažna aukštesnė platforma, puikios medžiagos byloja apie aukštą kokybę, magiškai traukia akį ir suteikia išskirtinumo pojūtį prie bet kokios aprangos. Dėl savo nepretenzingo, elegantiško ir subtilaus dizaino šio gamintojo batai, kaip ir kokybiška gera rankinė, yra puikus pasirinkimas siekiant universalumo. Užsukę į parduotuvę eavalyne.lt rasite ne tik puikių batų, bet ir patarimų, kaip išsirinkti ir priderinti rankinę prie savo aprangos ir bendro stiliaus.


Šiame straipsnyje: avalynėbatai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
Nematau nuorodos ,kad čia konkrečių modelių reklama, o ne kažkoks patarimas.

AK

AK portretas
Sportinio ir formalesnio rūbo derinimas yra elementarus žaidimas apranga, ir jei nenusimanote, nederėtų veržtis postringauti.

D.

D. portretas
Man tai baisu žiūrėti, kai apsirengusios vakarinėmis suknelėmis ir su sportbačiais "elito" ponios/panelės vaidina damas... Balinė suknia- tai ne treningas...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių