Lietuviai vis labiau pamėgsta baltarusišką kosmetiką: džiugina ne tik kaina

  • Teksto dydis:

Baltarusiška kosmetika tampa vis labiau mėgiama lietuvių, nes ji puikiai tinka jų odos ir plaukų tipams.

„Belita kosmetika“ parduotuvėje prekiaujama tik Baltarusijoje pagaminta kosmetika. Klientai noriai naudoja ir dekoratyvinę, ir asmens higienos kosmetiką.

Jau seniai klientės pastebėjo, kad kai prabangiausiose pasaulio kosmetikos gamyklose išleidžiamas naujas produktas, netrukus analogiškas produktas atsiranda ir baltarusišką kosmetiką gaminančiose kompanijose. Klientai pabrėžia, kad tokios priemonės atitinka jų lūkesčius, yra ženkliai pigesnės, o štai pardavėjai tikina, kad šias grožio priemones lietuviai noriai perka.

Dažnai analogiškų produktų sudėtis būna identiška arba labai panaši, o kaina kartais skiriasi net dešimt kartų. Taigi klientai mielai pakeičia prabangias prekes ir jų pakuotes į baltarusiškus produktus.

Dažnai analogiškų produktų sudėtis būna identiška arba labai panaši, o kaina kartais skiriasi net dešimt kartų.

„Anksčiau išbandydavau įvairių kosmetikos linijų gaminius, vis bandydavau naujas ir naujas... O tada atradau „Belita kosmetiką“, kurioje dažnai būna tikrai gerų kremų, veido tonikų, losjonų, prausiklių, šampūnų, blakstienų tušų ir kitų kosmetikos priemonių. O kartais atrasti tikrai gerą priemonę yra lengviau, nes baltarusiška kosmetika yra nebrangi ir kokybiška“, – baltarusiška kosmetika džiaugiasi klientė.

Mėgstamiausi klientų produktai yra „Luxury“ blakstienų tušai ir lūpų dažai. Tušas suteikia blakstienoms karališkos apimties, storumo ir XXL ilgį. Lūpų dažai yra riebūs, nesubėga į lūpų kampučius, raukšleles, maitina lūpas.

Taip pat moterys vertina gydomuosius, plaukus tausojančius ir atstatančius šampūnus ir plaukų kaukes. Šias priemones klientės dažniausiai renkasi iš natūralių sudėtinių dalių, be sulfitų.

Ypač mėgstami kremai su šlapalu (Urea), tinkantys šerpetojančiai, skilinėjančiai, trūkinėjančiai ir labai sausai odai. Šlapalas mažina papilkėjimus, pašalina susikaupusius skysčius, sušvelnina pavargusią odą.

Itin opi lietuvių klientų problema yra riebi galvos oda, riebios plaukų šaknys: plaukų galiukai būna sausi, lūžinėja, plaukai išsipučia. Parduotuvėje galima rasti puikų specialių priemonių pasirinkimą riebių plaukų šaknų problemai įveikti.

„Patikrinti kosmetikos produktai noriai naudojami ne tik slavų tautų, bet ir Europos Sąjungos valstybėse. Turime platų asortimentą natūralios kosmetikos, kuri yra be parabenų, be silikonų, be sulfatų (BE SLS), be sintetinių kvapiklių ir be dažiklių, – teigia parduotuvės „Belita kosmetika“ įkūrėja Eglė Morkūnė. – Kartais tiesiog pakanka  paimti konkuruojančių kosmetikos produktų pakuotes ir palyginti jų sudėtis: jeigu sąrašas yra panašus, tad naudingiau rinktis pigesnę priemonę, paprastesnėje pakuotėje.“

„Svarbu pasiskaityti kremo ar kito produkto sudėtyje esančių ingredientų sąrašą, nes klientas gali būti alergiškas tam tikram komponentui, – pataria E. Morkūnė. – Jeigu žinote, kam gali būti jautrus jūsų organizmas, tuomet lengviau nusipirkti tinkamą sau produktą. O jeigu klientas nežino, kam galėtų būti jautrus jo organizmas, tai bet kada gali nusipirkti netinkamą produktą ir tik jį pabandęs sužinoti, ar šis produktas yra tinkamas.“

Todėl E. Morkūnė pataria apsilankyti „Belita kosmetikos“ parduotuvėje. „Mes klientams duodame pabandyti kremų mėginėlių, kad klientas įsitikintų, ar produktas yra tikrai tinkamas būtent jam“, – patenkintais klientais džiaugiasi E. Morkūnė.

„Belita kosmetikos“ parduotuvė yra įsikūrusi Laisvės al. 114, Kaune (šalia „Tauro“ batų parduotuvės). Prekių galima įsigyti ir internete adresu www.belitakosmetika.lt. Įsigytas grožio priemones kurjeriai pristatys visoje Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Babunia

Babunia portretas
Pirma tai analogiskas straipsnis buvo bene pries metus, antra, apsipirkineti sioje parduotuveje gali tik rusiskai suprantantis zmogus, nes aprasymu lietuviu kalba nera, trecia, tusas tikrai nera toks pigus, camelijos vaistineje su akcijomis nusipirksite pigiau, ketvirta, vairuojanciai moteriai su parkingu ziaurios problemos, penkta, jei nebus skyriaus savininkes jus apreks sovietines tauro pardavejos. Aciu pabandem, apeisim ratu tokias vietas :D

c

c portretas
o bulbasai is azijos atsivaro,paskui perpakuoja ir i lt kaip savo atvaro...

Nieko tokio

Nieko tokio portretas
Jau žinome, kad į Lietuvą iš užsienio pristatomi visai kitokie, prastesnės kokybės produktai skirti vergvaldžių ,,bezdžionėms". Nuskambėjo per visą Geiropą ir niekas nepasikeitė - toks pat šlamštas vežamas ir toliau. Tai visai nestebina kad antrarūšė, pasenus kosmetika ar vaistai niekam tikę.Užsieniečiai irgi gerai žino kad mūsų šalis tokia vieta kur už jokias niekšybes verslo, bankų ir politikų nieks nebaudžia. Nėra kam.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių