Trys patarimai, kaip išsirinkti geriausius aukštakulnius kiekvienai progai

  • Teksto dydis:

Tinkamai parinkti aukštakulniai moterims gali paįvairinti aprangą ir užtikrinti maksimalų komfortą visą dieną! Peržvelkite šį stiliaus gidą jau dabar ir sužinokite daugiau apie pagrindines avalynės tendencijas.

Aukštakulniai laisvalaikiui – kokie bus geriausi šį sezoną?

Ar norite išsirinkti naujus aukštakulnius moterims, tačiau dar neatradote tokių, kurie atitiktų visus jūsų poreikius? Tada peržiūrėkite žemiau pateiktas stiliaus rekomendacijas!

Visų pirma, dalis moterų nori būtent tokių aukštakulnių, kurie būtų pakankamai patogūs kasdieniam avėjimui. Kokius aukštakulnius rinktis tokioje situacijoje? Žinoma, vienas pagrindinių pasiūlymų yra rinktis tokius batus, kurių kulnas būtų ganėtinai žemas ir nesukeltų jūsų pėdoms diskomforto. Pavyzdžiui, internetinėje parduotuvėje MODIVO jau dabar galite rasti daugybę stilingų moteriškų batų su neaukštu kulnu, kuriuos lengvai priderinsite prie kelnių, sijonų ar suknelių!

Žinoma, jeigu nuspręsite rinktis aukštesnio kulno batus, jums gali padėti stipresnė atrama čiurnai. Tai pasiekti gali padėti įvairūs raišteliai ir užsegimai. MODIVO parduotuvėje galite atrasti įvairiausių patogių modelių, todėl nepamirškite peržiūrėti naujausių pasiūlymų: https://modivo.lt/c/moterims/avalyne/aukstakulniai.

Kokie išskirtiniai aukštakulniai yra madingiausi?

Jeigu ieškote tokių batų, kurie padėtų išsiskirti iš minios, internetinėje parduotuvėje MODIVO taip pat rasite daugybę madingų ir įdomių dizainų, kurie tikrai paįvairins jūsų aprangą!

Ryškių spalvų aukštakulniai moterims bus puikus pasirinkimas! Ryškiai žali, violetiniai ir kitų stilingų spalvų batai puikiai tiks tiek prie klasikinių atspalvių suknelių, tiek prie kitų ryškesnių drabužių, todėl tikrai nebijokite įvairių spalvų kontrastų.

Kaip priderinti aukštakulnius prie savo aprangos?

Ar jau pagalvojote, kad aukštakulnius galite įvairiais būdais priderinti prie savo drabužių ir aksesuarų? 

Vienas iš dažniausių derinimo būdų yra panašių atspalvių avalynė ir papuošalai (stilingų naujovių ir gerų papuošalų pasiūlymų galite rasti čia: https://modivo.lt/c/moterims/aksesuarai/papuosalai). Jeigu jūsų apranga yra neutralių spalvų, kodėl prie jos nepriderinus ryškesnių auskarų ir tokios spalvų moteriškų aukštakulnių? Toks spalvų derinys atrodys madingai kiekvienai progai ir galėsite lengvai pritraukti daugybę komplimentų.

Jeigu norite aukštakulnius derinti prie suknelės, tai irgi bus tinkamas sprendimas. Mini, midi, maksi – kokia suknelė labiausiai tiks vakarėliui? Kadangi lengvai galite rasti stilingų įvairaus ilgio suknelių, svarbu pagalvoti apie vakarėlio vietą, progą ir tos dienos temperatūrą! Būtent tai padės nuspręsti dėl tinkamiausių drabužių, aukštakulnių ir papuošalų šiam susitikimui!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Ejau Gedimino prospektu ties Katedra per gatve avedama “spilkom’’. Ir istrigo kulniukas tarp plyteliu. Ir ne pro kur nepavyko istraukt, o trulikas jau greitai artejo. Teko palikt ir issilupt, kai trulikas pravaziavo…

Gundymas

Gundymas portretas
Merlyn Monro aukštakulniai buvo ne vienodi-vienas aukštasnis centimetru, kad eidama kraipytų užpakalį

be žodžių

be žodžių portretas
Beveik visiems vyrams patinka aukštakulnius avinčios moterys, parodė žurnalo "Women's Health" atlikta apklausa. Net 94 proc. vyrų patvirtino, kad aukštakulniai yra seksualu. 41 proc. mano, kad aukštakulnius mėgstančios dailiosios lyties atstovės "ko gero yra geresnės lovoje". 74 proc. apklaustųjų teigė, kad dėl aukštų kulniukų moterų eisena yra erotiškesnė. 73 proc. vyrų aukštakulniai, be kita ko, yra seksualu, nes moters kojos atrodo ilgesnės, o proporcijos - gražesnės. 72 proc. vyrų tvirtino, kad aukštakulnius avinčios moters laikysena atrodo patrauklesnė. 53 proc. įsitikinę, kad avalynė aukštais kulnais ypač pabrėžia moters apvalumus. Kartu 86 proc. stipriosios lyties atstovų pripažino, kad moterys, nesugebančios vaikščioti su aukštakulniais, geriau jų atsisakytų. Šiuo metu skaitomiausi
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių