„Braun“: plaukų džiovintuvai gali ir užsidegti

Imdamiesi atsargumo priemonių, „Braun“ Kronberge, Vokietijoje, paskelbė atšaukiantis plaukų džiovintuvus „Braun Satin Pro“ ir „Braun Satin Hair Colour“.

Tai produktai, pagaminti 2007 m. balandžio ir 2008 lapkričio mėnesių laikotarpyje.

Jokie kiti „Braun“ plaukų džiovintuvai ir plaukų priežiūros prietaisai nėra paveikti, todėl vartotojai gali juos saugiai naudoti.
 
Atšaukimas buvo inicijuotas todėl, kad nedidelis šių plaukų džiovintuvų kiekis neatitinka „Braun“ kokybės standartų ir kelia saugos riziką naudojant ne pagal naudojimo instrukciją. Konkrečiai kalbant, yra nedidelė rizika, kad bus sukeltas trumpas sujungimas, paveikti prietaisai gali perkaisti ir užsidegti, jei bus palikti įjungti į elektros tinklą arba labai drėgnoje aplinkoje, net jei bus išjungti. Todėl vartotojai, įtariantys jog turi paveiktą plaukų džiovintuvą, turi nedelsdami išjungti jį iš elektros tinklo ir daugiau jo nenaudoti.

Atšaukiami yra tie „Braun“ plaukų džiovintuvai, kurių produkto tipo numeris „3549“ ir gamybos kodai nuo „701“ iki „852“. Produkto tipo numeris išspausdintas ant plaukų džiovintuvo rankenos, o gamybos kodas išspausdintas ant grotelių, kurias pamatysite nuėmę apsauginį filtrą prietaiso galinėje dalyje.

Norėdami atpažinti gamybos kodą, vartotojai turi atlikti keletą veiksmų, nurodytų žemiau:

1. Atpažinti produkto tipą „3549“ aprašymo lentelėje, išspausdintoje ant rankenos.
 


2. Išjungti prietaisą, ištraukti kištuką iš elektros lizdo ir nuimti apsauginį filtrą galinėje prietaiso pusėje.


 
3. Atpažinti gamybos kodą tarp „701“ ir „852“, išspausdintą ant grotelių (gali prireikti išvalyti groteles sausuojubūdu).



Vartotojai, kurių plaukų džiovintuvų gamybos kodai yra tarp „701“ ir „852“, turėtų paskambinti telefonais 8-800-30000 arba 865254825 nuo 9 iki 18 valandos, kur jiems bus suteikta informacija, kaip pasikeisti prietaisą. Šis prevencinis ir savanoriškas produktų atšaukimas patvirtina, kad „Braun“ užtikrina aukščiausius savo produktų kokybės standartus, kad patenkintų vartotojų poreikius visame pasaulyje. „Braun“ atsiprašo dėl bet kokių nepatogumų, kuriuos sukėlė šis produktų atšaukimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių