Pereiti į pagrindinį turinį

Internete kviečiama išlieti nuoskaudas apie savo „eks“

2011-09-28 19:49
Internete kviečiama išlieti nuoskaudas apie savo „eks“
Internete kviečiama išlieti nuoskaudas apie savo „eks“ / Shutterstock nuotr.

Jaučiate daug nuoskaudų po nepavykusių santykių? O gal kaip tik jūsų partneris ar partnerė buvo nuostabūs? Nuo šiol apie savo buvusiojo ar buvusiosios netinkama elgesį galite paskelbti visam pasauliui.

Internetinis puslapis „ExRated“ leidžia žmonėms parašyti buvusio partnerio ar partnerės „recenziją“. Puslapyje apsilankę interneto vartotojai galės bandyti surasti, kas rašoma apie jų būsimus mylimuosius.

„Juk geriau eiti į restoraną, apie kurį esate skaitę. Kam eiti į pasimatymą su žmogumi, apie kurį negalite prieš tai pasiskaityti?“, - sako internetinio puslapio įkūrėjas Tomas Padazanas, kurio gyvenimo šūkis yra „įspėtas, vadinasi, ginkluotas“. Vyras tikisi, kad šis internetinis puslapis leis žmonėms priimti protingesnius sprendimus savo jausmų klausimu.

„ExRated“ yra vienas iš internetinių puslapių, kurie leidžia asmenims anonimiškai aprašyti kitų žmonių minusus ir pliusus. Pavyzdžiui, honestly.com leidžia apžvelgti savo kolegas.Koledžų studentai internetinėje erdvėje gali įvertinti vieni kitus puslapyje „Blipdar“.

Internetiniame puslapyje „ExRated“ žmogus turi užpildyti dviejų puslapių klausimyną, kuriame pateikiami klausimai apie buvusius santykius ir žmogaus asmenybę. Buvusiems partneriams skiriami balai už tokius dalykus kaip higiena, išminti, užuojauta ir t.t.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų