Kodėl pirmadienį moterys atrodo geriausiai?

Britų prekybos tinklas „Debenhams“ atliko tyrimą iš išsiaiškino, kad pirmadieniais moterims reikia keturis kartus daugiau laiko pasiruošti į darbą lyginant su penktadieniu. 

Tuo tarpu vyrai per visą savaitę beveik neįdeda jokių pastangų dėl savo išvaizdos pokyčių, rašoma thelondonpaper.com. 

Vyrai turėtų itin atkreipti dėmesį į moteris pirmadienį Vidutiniškai pirmadienio rytą moterys sugaišta 76 minutes, norėdamos tinkamai pasiruošti  į darbą. Trečdalį laiko jos skiria šukuosenai, 18 minučių makiažui, 16 minučių drabužių pasirinkimui ir apsirengimui. Likusį laiką ji praleidžia po dušu ar tiesiog prausdamasi. Antradienį tas laikas sutrumpėja iki 40 minučių, o penktadienį  sutrumpėja net iki 19 minučių. 

„Todėl vyrai turėtų didžiausią dėmesį atkreipti į koleges pirmadienio rytą, nes būtent tada jos atrodo gerai šimtu procentų“, - sakė prekybos tinklo „Debenhams“ atstovė.

Moterys penktadienį atsipalaiduoja

Pasak jos, tačiau ne tik moterys savaitės pabaigoje skiria mažesnį dėmesį savo išvaizdai. Jei pirmadienį vyrai pasirengimui į darbą skiria  28 minutes, tai jau pusė to laiko tenka antradieniui, o trečiadienį, ketvirtadienį ir penktadienį vyrai susiruošia į darbą per 11 minučių. 

„Iš šių skaičių galima spręsti, kad  vyrai skiria sau  laiko daugiausiai dvi dienas, o moterys  stengiasi daugiau ar mažiau kiekvieną dieną pasiruošti į darbą, tačiau kai ateina penktadienis, jos taip pat leidžia sau atsipalaiduoti.


Šiame straipsnyje: moterys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių