Kokiais klausimais moterims nevalia juokauti su vyrais?

Daug vyrų tiesiog negali pakęsti moterų sarkazmo, nes jiems gėda prisipažinti, kad jautriai ir skausmingai reaguoja. Visgi kai kuriais klausimais juokauti nevalia.

Kiekvienas vyras širdies gilumoje laiko save vieninteliu ir nepakartojamu ir labai įsižeidžia, kai paliečiamos jo silpniausios vietos.

Todėl, norint išsaugoti gerus santykius ir partnerio savigarbą bei orumą, reikėtų įsidėmėti šiuos keturis dalykus, kai negalima su jais juokauti.
 
Jo plikė

Beje, Holivudo gražuolis Vinas Dieselis, apie kurį greičiausiai spėjote pagalvoti, patenkintas savo plike. Tačiau daug nuplikusių vyrų galvoja, kad dėl to prarado patrauklumą ir moterys nebekreipia į juos dėmesio. Užtat jie ir sielvartauja dėl kiekvieno iškritusio plaukelio. Todėl geriau būtų apsimesti, kad nieko nepastebite. O dar geriau - pasitaikius bet kokia progai priminti jam, koks jis- geras ir brangus.
 
Jo atlyginimas

Dėl sunkmečio, greičiausiai, jo atlyginimas taip pat sumažėjo, o jūsų karjera – priešingai: palypėjote keliais laipteliais aukštyn. O jūsų, kad ir juokais pasakyti žodžiai, kad pasiieškotų rimto ir gerai apmokamo darbo gali labai įžeisti vyrą. Todėl geriau leiskite jam suprasti, kad būsite labai dėkinga, jei jis padėtų tvarkytis namuose. Mat jis bijo atrodyti nevykėlis jūsų akyse, todėl geriau pasakykite, kad tie sunkumai – laikini ir kada nors tikrai baigsis.

Jo mama

Čia jau nerašyta taisyklė: kai tik pradėsite net ir juokaudama, tačiau negatyviai kalbėti apie savo vyro mamą, būkite pasirengusios su juo išsiskirti. Taip pat nereikėtų šaipytis ir iš jo keistenybių ar kvailų įpročių. Geriau patylėkite. Beje, jo seserys (žinoma, jei turi) taip pat priklauso neliečiamumo kategorijai.
 
Jo daikčiukas

Net jei jo vyriško pasididžiavimo dydis, ilgis ir forma padarė įspūdį, tačiau jokiu būdu nereikėtų to aptarinėti garsiai. Mat vyrai labai jautriai reaguoja į šį savo organą, nepriklausomai nuo jo dydžio. Todėl, arba patylėkite, arba žavėkitės ir jis būtinai tai įvertins.


Šiame straipsnyje: santykiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių