Kokie moterų įpročiai erzina vyrus?

Kiekvienas vyras bent kelis kartus buvo užkibęs ant moterų manipuliavimo kabliuko. Jie nusprendė nepasiduoti ir sudarė labiausia erzinančių poelgių sąrašą. 8 pastebėjimai turėtų tapti patiklių vyrų "biblija".

1. Neatsiliepia į skambučius.

Pagaliau įtikinote pirmą kartą matomą merginą jums duoti savo telefono numerį. Tačiau ant popierėlio užrašyti telefono skaičiai neparodo, jog mergina susižavėjo jūsų tobula išvaizda ir norės toliau su jumis bendrauti. Dažnai moterys telefono numerį įkyriems vyrams užrašo tik todėl, kad pastarieji liktų ramūs ir nelįstų į akis. Galite būti tikri, jog po ilgų įkalbinėjimų palikusi telefono numerį mergina neatsilieps į skambučius ir tiesiog jūs ignoruos. Todėl palikite merginą ramybėje - ji nenori su jumis bendrauti.

2. Vyrus išnaudoja gėrimams pirkti.

Kai kurios moterys specialiai nepasiima piniginių į naktinį klubą ar vakarėlį, nes ji neplanuoja išleisti savo pinigų. Jos tikslas - rasti vyrą, kuris už ją sumokės. Moterys pasivaišinusios iš vyrų kišenės ir toliau eis ieškoti naujo patiklaus vyro. Tad nesitikėkite, kad pavaišindami alkoholiniais kokteiliais, jūs tapsite žavios moters draugu visam gyvenimui.

 3. Emocionaliai valdo vyrus.

Vyrai nemėgsta matyti verkiančios moters. Dažnai moterys naudojasi šiuo faktu siekdamos gauti tai, ko nori. Todėl išvydę ašaromis paplūdusią ar įniršio priepuolio ištiktą moterį vyrai gali padaryti viską, kad moterys baigtų „kentėti“.

 4. Kritikuoja vyrą viešai.

Jūsų antroji pusė viešumoje elgiasi su jumis kaip su nerangiu kvailiu? Tokiu būdu moteris stengiasi aplinkiniams parodyti savo protingumą ir nepriekaištingą kontrolę. Neleiskite moterims savo malonumui kumščiuoti savo šonų arba menkinti savivertę. Ramiai išsiaiškinkite, kodėl ji taip daro, o jeigu moteris ir toliau taip elgsis, pažadėkite, jog ją irgi kritikuosite viešai.

 5. Neatskleidžia, jog turi vaikiną.

Su mergina pašokote, o gal net pasibučiavote, tačiau paprašius telefono numerio išgirdote „aš turiu draugą“. Moterys pokalbio pradžioje dažnai vengia atskleisti savo įsipareigojimus, nes nori pasijusti geidžiama ne tik nuolatinio partnerio, bet ir aplinkinių. Vyrams belieka tik apsisukti ir daugiau negaišti laiko su tokia mergina.

6. Nesimyli.

Ji supyko, todėl jums paskelbė - „jokio sekso“. Moterys tiki, jog vyrams seksas svarbus kaip kvėpavimas, todėl tokiu būdu nori nubausti vyrą už jo prasižengimus. Vyrams tai baisu, tačiau labai efektyvu.

7. Tikrina, kiek dėl jos padarytumėte.

Ar  jūs pasiruošęs dėl merginos naktį keltis iš lovos ir bėgti pirkti mėsainio? O galbūt krepšinio rungtynių stebėjimą paaukotumėte dėl romantiško vakaro su mergina? Moterys tokiems savo reikalavimams neturi logiško sprendimo, tiesiog tai testas „ar labai myli mane“.

8. Jums matant - flirtuoja su kitais.

Ji flirtuoja, kad sukeltų jums pavydą. Greičiausia ji nejaučia jūsų dėmesio ar tiesiog kankina jus, kad pamatytų jūsų kankinio veidą. Moterys, kurios flirtuoja jums matant, yra nesubrendusios arba mėgsta manipuliaciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių