Kviečia „Tatulos“ ekologiškų gėrybių mugės

Šiais metais kiekvieną penktadienį ir šeštadienį „Tatulos“ ekologiškų gėrybių mugėse galima įsigyti sertifikuotų ekologiškų obuolių, įvairių daržovių, sulčių, mėsos, duonos, aliejaus, medaus, įvairių arbatžolių ir kt. lietuviškų ekologiškų gėrybių.

Lietuviškų ekologiškų produktų vartojimas stiprina vietinę ekonomiką, prisideda prie aplinkos kokybės gerinimo, stabdo genetiškai modifikuotų pasėlių plėtrą, artina kaimo ir miesto žmones. Maitindamiesi be sintetinių trąšų ir pesticidų išaugintais maisto produktais mes stipriname savo ir savo vaikų sveikatą, rašo gyva.lt.

„Tatulos“ programa jau daugiau nei 20 metų vykdo nuoseklią ekologinės žemdirbystės vystymo politiką ir šviečia Lietuvos visuomenę apie ekologiškų produktų vartojimo privalumus.

Almonas Gutkauskas, „Tatulos“ programos vadovas, yra vienas aktyviausių ekologinės žemdirbystės puoselėtojų Lietuvoje, savo veiklą pradėjęs dar 1987 m.


Kiekvieną penktadienį ir šeštadienį „Tatulos“ ekologiškų gėrybių mugės vyksta PC „Panorama“ pirmame aukšte, Saltoniškių g. 9, Vilniuje:

Penktadienį – 11:00-18:00

Šeštadienį – 11:00-17:00



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių