Bosiukas labai nori tapti jūsų draugu

Jei tik galėtų, tai jis būtų Bosas, bet mažas šunelio dydis nulėmė jo vardą – Bosiukas!

Tegul ir mažas, bet labai rimtas. Ir gražus. Jį pasirinkusiam šeimininkui bus labai atsidavęs ir beprotiškai mielas, tačiau nebus linkęs bičiuliautis su jam nepažįstamais žmonėmis. Bosiukas būtų tobulas draugas vyresnio amžiaus žmogui, nes ir šuneliui jau ne jaunystė, nors dar ir ne senatvė – aštuoneri metai. Skiepytas, ženklintas ir gali būti dovanojamas pagal mūsų Senjorų programą.

Priminsime, kas ta Senjorų programa. Gyvūnų globos namų "Penkta koja" darbuotojai įsitikinę, kad kiekvienam garbaus amžiaus žmogui, ypač vienišam, labai reikalingas ištikimas keturkojis draugas, kurio buvimą šalia senjoras justų ne tik namuose, bet ir išėjęs kartu su Bosiuku pasivaikščioti į lauką. Draugystė tarp daug gyvenime mačiusių žmonių ir šunų paprastai tampa labai artima, supratinga, suteikianti abiejų gyvenimams naujų potyrių, spalvų. Yra ir pranašumų – esant reikalui, "Penkta koja" parūpina šuneliui maisto, apmoka visas gydymo išlaidas. Tad jums, mielas senjore, tereikia nemokamai pasiimti Bosiuką.

Jau esame įsitikinę, kad labiausiai pageidaujami maži, dailūs, jauni šuniukai, o brandesnio amžiaus mūsų globotiniai sulaukia daug mažiau dėmesio. Todėl jie laukia, ilgai laukia naujo šeimininko, stengiasi būti pastebėti, bet…. Kol globos namuose yra mažylių pasirinkimas, vyresnio amžiaus šunys liūdi, nors nepraranda vilties tapti reikalingi, mylimi. Mieli senjorai, gal jūsų gyvenimo ruduo drauge su Bosiuku taps abiem pavasariu?

Beje, 6–8 metų šunys laukia ir jaunų šeimininkų, tų, kurie ilgai dirba, nėra aktyvūs. Bosiukas tokiems žmonėms itin tiktų, nes jam patinka lėti pasivaikščiojimai, išvykos į gamtą, buvimas šalia žmogaus. Už visa tai Bosiukas tikrai atsilygins besąlygine meile, o "Penkta koja" apmokės medicinos, jei tokių prireiks, paslaugas. Bet ar tai esminis dalykas, pasirenkant ištikimą draugą?! Laukiame jūsų skambučių tel. 8 685 20 133


Šiame straipsnyje: Penkta kojašuošuo Bosiukas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaida

Vaida portretas
Bosiukas pats šauniausias vyrukas:) žmonės nebijokite priglausti senjorų,patikėk ir jie parako turi kad uch.....:)

Dieve

Dieve portretas
koks fainas..Jei ne sveikata pasimčiau negalvodamas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių