Pereiti į pagrindinį turinį

„Google“ planšetės startas atidėtas iki liepos mėnesio

2012-04-10 12:17
„Google“ planšetės startas atidėtas iki liepos mėnesio
„Google“ planšetės startas atidėtas iki liepos mėnesio / Google nuotr.

Google bandymas iš naujo įžengti į planšetinių kompiuterių rinką su „Android“ operacine sistema – atidėtas. Bent iki liepos mėnesio. Dabartinis prototipas mus galėjo pasiekti jau gegužės mėnesį, tačiau „Google“ atkėlė esamo dizaino prototipo gamybą, nes nori padaryti keletą patobulinimų.

„Google“ tikisi atlikti keletą patobulinimų planšetės dizaine ir taip sumažinti įrenginio kainą, mat su esamu dizainu jis kainuotų apie $249. Šią planšetę kartu su „Google“ gamina Taivano kompanija – „Asustek Computer“, kitaip žinoma tiesiog kaip „Asus“. Jau nebėra paslaptis, kad tai bus 7 colių ekrano įstrižainės įrenginys su keturių branduolių „Nvidia Tegra 3“ procesoriumi ir turintis tik WiFi ryšio prieigą.

249 dolerių kaina yra aukštesnė, nei ankščiau buvo skelbiama, jog kaina turėtų būti nuo 149 iki 199 dolerių. Esamas rinkos lyderis, su kuriuo ir sieks „Google“ konkuruoti, yra „Amazon“ planšetinis kompiuteris – „Kindle Fire“. Jis kainuoja 199 dolerius.

Taip pat, kai kurie šaltiniai skelbia, kad „Apple“ gali netikėtai išleisti sumažintą „iPad“ versiją su 7,85 colio įstrižainės ekranu. „Google“ stengsis išvengti ankstyvo nokauto su pigesne planšete. Tiesa, yra ir gandų, kurie skelbia, kad sekančios „Google“ ir „Asus“ planšetės atidėjimas yra dėl naujosios „Android“ versijos „Jelly Bean“, nes pasirodžius atnaujinimui – planšetė būtų pirmoji su šia operacinės sistemos versija.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų