Astrologinė prognozė kovo 7–13 d.

AVINAS

Derėtų pasirūpinti materialinių pozicijų sutvirtinimu. Savaitės viduryje tą patį, ką dalysite kitiems, gausite ir patys. Nerimą keliančių naujienų galite sulaukti iš giminaičių, draugų. Dėl to gali keistis jūsų planai, susiję su kelione, pervežimu, ryšiais, studijomis. Ilgasis savaitgalis bus su šeima. Noriai eisite į patriotinius renginius.

JAUTIS

Jūsų vidinė ir išorinė būsena atrodys nestabili. Dėl savo gabumų arba susiklosčiusių aplinkybių galite atsidurti dėmesio centre. Antroje savaitės pusėje jums reikės dėmesio, komforto. Galite gauti avansą, honorarą, paramą, įsigyti vertingą daiktą. Savaitgalį daug bendrausite, būsite naujienų gaudytojai ir skleidėjai. Tikėtina netolima kelionė.

DVYNIAI

Jums turbūt stigs emocinės pusiausvyros, pasitikėjimo savimi. Visgi sėkmė galima socialinėje sferoje, jei į ten nukreipsite savo pastangas. Slapta veikla taip pat gali duoti apčiuopiamų rezultatų. Tik nederėtų apgaudinėti, sukčiauti – tai pakenktų ne vien jūsų įvaizdžiui. Galite leistis į tolimą kelią. Savaitės antroje pusėje įtrauks viešojo gyvenimo erdvė.

VĖŽYS

Paaiškės, kad yra bendraminčių, į kuriuos galite atsiremti. Turbūt pasieksite savo tikslą, įgysite didesnį autoritetą. Tikėtina naudinga išvyka, svarbus susitarimas, pasiūlymas. Galimos permainos darbe ar kitur. Nuo savaitės vidurio jus gali sudominti nelegali veikla, rizikinga kelionė. Tai gali pakenkti reputacijai, piniginei arba prislėgti sąžinę.

LIŪTAS

Prie kai kurių gyvenimo permainų jums teks nedelsiant prisitaikyti. Labai svarbus yra pozicijos aiškumas, veiksmų nuoseklumas. Galite kažkuo pasižymėti viešumoje. Šiek tiek prislopinkite savo ambicijas ir džiaukitės tuo, ką gaunate iš gyvenimo, savo veiklos, kitų žmonių. Skirkite laiko draugystei, bendrystei stiprinti. Jums gali stigti realybės jausmo.

MERGELĖ

Turbūt artėsite prie tikslo, kuris susijęs su užsieniu arba mokslu, karjera, teisiniais reikalais, politika. Regis, jūsų užimtumas viršys įprastą dienotvarkę. Daug kalbėsite apie tarptautinę situaciją, ateities planus. Galbūt kompetentingo asmens kritika atvers akis. Regis, jums seksis stiprinti savo autoritetą ir apsispręsti dėl tolesnių žingsnių.

SVARSTYKLĖS

Galimos finansinės įplaukos arba išlaidos, susijusios su partneryste, palikimu, draudimu. Ne pro šalį būtų išsiaiškinti su partneriais ar specialistais finansines problemas, aptarti skolinimosi ir paramos galimybes. Galite gauti arba atrasti tai, ko visiškai nesitikėjote. Regis, ypatingų įspūdžių patirsite kelionėje arba bendraudami su kitos šalies žmonėmis.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje aktyviai bendrausite. Aplinkybės turėtų būti jums palankios, jei siekiate įrodyti savo teisybę, atsikovoti prarastas pozicijas. Seksis ieškoti naujų partnerių, padėjėjų. Svarbiausia būti apsisprendusiems, nesiblaškantiems. Daugiau bus nerimo, jei kas nors iš artimųjų patiria riziką arba didėja problemos dėl skolų, mokesčių. Venkite nepamatuotos rizikos.

ŠAULYS

Konkrečių rezultatų galite sulaukti iš dalykinių susitikimų. Galite gauti pasiūlymą, susijusį su darbu, kelione, projektu. Internete rasta informacija padės jums apsispręsti. Noriai tarpininkausite. Gali pavykti atnaujinti svarbų ryšį. Nei materialiniai, nei kiti sunkumai nesutrukdys siekti tikslo, jei tik sugebėsite susitarti su kitais žmonėmis.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžia žada augantį polėkį, kūrybingumą. Regis, sugebėsite suderinti intensyvią darbinę ir projektinę veiklą, rūpinimąsi vaikas, artimaisiais. Visgi sėkmė labai priklausys nuo bendros situacijos ir jūsų gerbėjų palankumo. Savaitės viduryje turbūt sulauksite aktualių naujienų. Jei keliaujate, ryšitės tam tikrai rizikai. Rūpesčių gali sukelti sveikata, augintiniai.

VANDENIS

Visiems bus matomas jūsų rūpestingumas, tačiau jūs turėsite ir slaptų asmeninių išskaičiavimų, įtariai žvelgsite į tuos, kurie gina kitokią poziciją. Nuo savaitės vidurio meilės objektas, vaikai arba kūrybinis projektas bus prioritetas. Būsite kupini vilčių, kad palaipsniui pavyks susigrąžinti tai, ką buvote praradę arba dabar prarandate.

ŽUVYS

Galimas santykių su artimais draugais, giminaičiais atnaujinimas. Regis, pagaliau suvoksite, kas jums trukdo geriau sutarti. Galite vykti į netolimą kelionę. Nepraleiskite pro ausis vertingos informacijos. Intuityviai suvoksite, kaip dera elgtis, kad sektųsi geriau. Venkite svaigalų, kvaišalų, saugokitės apsinuodijimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių