Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė balandžio 17-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Jums labai norėsis kažko neįprasto per šias šventes arba apskritai kokio nors pokyčio gyvenime. Galbūt leisite sau paišlaidauti nepigiai pramogai, nulėkti prie jūros, į netolimą užsienį ar kt.

JAUTIS. Su sutuoktiniu, partneriu galite tapti dar artimesni, jeigu šventes planuosite ir organizuosite kartu bei pasirinksite abiem patinkantį laisvalaikį. Regis, jis bus gurmaniškas.

DVYNIAI. Regis, nuo pat ryto triūsite namuose arba staipysitės prieš veidrodį, galvodami apie laukiamus susitikimus, pramogas. Išties bus smagu ir gera, jeigu jūsų santykiai su artimaisiais, partneriu yra šilti.

VĖŽYS. Nuo pat ryto skrajosite lyg ant sparnų. Būsite nusiteikę dalintis gera nuotaika, meile, džiuginti kitus, vaišinti, žarstyti pagyras. Gerai prie jūsų jausis šalia esantieji, o ypač vaikai.

LIŪTAS. Šiandien nesinorės nutolti nuo namų ir būsite linkę kasdieniškai leisti laiką namuose, nebent vyktumėte į vaikystės vietas. Kartu su šeimos nariais susikurkite jaukią tradicinę šventę savoje aplinkoje.

MERGELĖ. Regis, niekur toli neišvyksite, tačiau artima išvyka galima. Tikėtini susitikimai su giminaičiais, bendri piknikėliai su kaimynais arba draugais.

SVARSTYKLĖS. Šiandien būsite gurmanai visomis prasmėmis. Džiugins gardus maistas, išdailinti margučiai, komfortas, žavės gražūs daiktai, bundanti gamta ir t. t. Rasite kuo pasimėgauti ir kuo pamaloninti kitus.

SKORPIONAS. Būsite gana emocionalūs, jautrūs ir stipriau nei paprastai reaguosite į kitų žmonių nuotaikas, norus. Regis, kils ūpas tuos norus tenkinti, būti dosniems bei priimti kitų dosnumą, vaišingumą.

ŠAULYS. Regis, stokosite energijos, ūpo šventinei veiklai. Jums niekur nesinorės eiti, skubėti. Galbūt išvakarėse vartojote svaigalus, kiek negaluojate arba organizmas bando kompensuoti miego stygių. Draugija, šurmulys ypač vargins.

OŽIARAGIS. Jums nuo pat ryto reikės draugiškos kompanijos, kad ir ką ketinate veikti: ar margučius marginti, ar vykti į bažnyčią, ar gaminti pietus, ar aktyviai leisti laiką gamtoje.

VANDENIS. Regis, būsite rimtai nusiteikę, tarsi ne šventinė diena šiandien. Regis, elgsitės taip lyg viskas būtų nelengva pareiga, kad ir ką darytumėte. Net margučių marginimas atrodys darbas, o ne pramoga.

ŽUVYS. Nekasdieniška nuotaika bei situacija. Galbūt esate toli nuo namų, kelionėje ar viešnagėje. Arba patys sulaukėte svečių iš užsienio. Bet kuriuo atveju, nenuobodžiausite ir patirsite įspūdžių, malonaus jaudulio.

Geros dienos!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių