Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (birželio 1 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė birželio 1-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Nusimato alimentai ar kitokios pajamos, vertingi pirkiniai. Emocine prasme jausitės gana neblogai, būsite kupini gerų vilčių. Regis, šiandieniai pokalbiai, pažadai paglostys ausį ir širdį.

JAUTIS. Stiprinkite partnerystės ryšius, neatsiribokite nuo artimųjų. Galite aptarti naujus planus, tarp jų ir atostogų. Bet kokios diskusijos šiandien praeis gana sklandžiai. Keliai į tikslą taps aiškesni.

DVYNIAI. Šiandien turėsite nedaug energijos ir optimizmo, todėl norėsis numoti į viską ranka ir pasimėgauti žemiškais malonumais, net jei jie daug kainuoja. Išlaikykite dvasios ramybę. Tai padės įveikti kylančias abejotinas pagundas.

VĖŽYS. Šiandien daugiau pasieksite, jeigu veiksite drauge su kitais, o ne versitės per galvą vieni, kad viską suspėtumėte. Pažįstamas žmogus gali pateikti viliojamą pasiūlymą, pranešti svarbią žinią.

LIŪTAS. Kai kurie reikalai turėtų pajudėti į priekį. Tačiau gali būti ir netikėtumų, problemų. Galbūt teks spręsti kokią nors dilemą arba teks labai skubėti. Stengsitės pasinaudoti tuo, kas jums suteikiama.

MERGELĖ. Tikriausiai aplinkiniams nepavyks jūsų įkalbėti atsisakyti anksčiau susidarytų planų ar nuostatų. Nelygu, kokia situacija - tai atneš naudą arba žalą. Norint palankiai pastūmėti aplinkybes, reikia pasistengti tai daryti sutartinai su partneriu.

SVARSTYKLĖS. Netikėti įvykiai privers kitaip pažvelgti į jus supančius žmones bei situaciją. Tai gali būti susiję su bendrais ir svetimais pinigais, investicijomis, mokesčiais. Pasistenkite taikiai tartis dėl finansinių reikalų.

SKORPIONAS. Šiandien būsite įsitikinę, kad viską darote teisingai. Aplinkiniai savo elgesiu tik patvirtins tokį manymą. Gali būti, kad partnerystės ryšiai atsinaujins, sutvirtės. Tiesa, dėl to gali tekti griebtis šiokių tokių gudrybių.

ŠAULYS. Jūsų norai viršys galimybes. Neplanuotai gali tekti padirbėti, bet dėl to nenusiminsite, ypač jei užuosite papildomas pajamas. Galite atskleisti kai kuriuos savo talentus, sugebėjimus.

OŽIARAGIS. Šiandien nevengsite romantiškų intrigų, flirtų. Padaugės džiaugsmo bei romantikos jūsų dvasioje ir aplinkoje. Turėtų sektis prekyba. Gali pavykti įgyvendinti seną svajonę, pasižymėti scenoje ar pan.

VANDENIS. Šiandieną vertėtų daugiau dėmesio skirti šeimai, namams. Didžiausio pasitenkinimo ir net naudos teiks bendravimas su artimiausiais žmonėmis. Gali kiek papilnėti piniginė arba bendrų pastangų dėka jūsų aplinkoje padaugės komforto.

ŽUVYS. Pasistenkite išlikti santūrūs, net jei kais padai ir norėsis kuo greičiau pasinerti į malonumus. Atsiras galimybių pataisyti kai kuriuos reikalus. Jeigu nevengsite bendrauti, gausite ypač reikalingos informacijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių