Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 10 d.)

  • Teksto dydis:

AVINAS. Būsite pareigingi, nuosekliai tvarkysite kasdienius reikalus. Nemažai nuveiksite, jei mėginate modernizuoti gyvenamąją aplinką, keisti stilių, gyvenimo būdą.

JAUTIS. Puikiai suvoksite, kad esate daug mažiau reikalingi kolegoms nei draugams, vaikams, mylimiesiems. Jiems ir teikite prioritetą. Galite pasižymėti kūrybos, šou srityje.

DVYNIAI. Gali kilti minčių apie gyvenamosios vietos keitimą, nuomą, remontą ar pan. Jeigu atostogaujate, pravartu būtų aplankyti seniai matytus artimus žmones, vaikystės vietas.

VĖŽYS. Aktyvi diena. Galbūt patenkinsite poreikį pasimatyti su brangiais jums žmonėmis, pasikalbėti su kaimynais, draugais, seserimis, broliais. Galima kelionė, ekskursija, viešnagė.

LIŪTAS. Diena žada naudingų užsiėmimų. Svarbu nesiblaškyti dėl draugų užgaidų ir nemesti kelio dėl takelio. Pravartu spręsti ir tvarkyti neatidėliotinas pinigines, turtines problemas.

MERGELĖ. Susirūpinimą kels turtiniai, materialiniai arba darbo reikalai. Būtinas taktas ir dėmesys bendraujant su aplinkiniais. Stiprybės teiks draugiškas palaikymas, juntama simpatija.

SVARSTYKLĖS. Nepriplanuokite per daug veiklų, nes jūsų organizmas reikalaus poilsio, ramios aplinkos. Siekite išorinės ir vidinės harmonijos. Pravartu užsiimti dvasiniu tobulėjimu, menu.

SKORPIONAS. Būsite aktyvūs, visuomeniški, viskuo domėsitės. Jūsų ryšiai su draugais, aplinkiniais bus geri, todėl galėsite mėgautis turiningu bendravimu, subtiliu flirtu.

ŠAULYS. Bus nelengva atsikratyti įkyrių minčių, susijusių su darbu, sveikata, konkurencija, partneryste ar kt. Bus daug maloniau, jeigu atostogaujate ir galite puikiai leisti laiką su brangiais žmonėmis.

OŽIARAGIS. Diena bus aktyvi, jeigu jūsų veikla susijusi su švietimu, kelionėmis, tarptautiniais reikalais. Galima netikėta džiugi žinia, pakvietimas arba svečias iš toli.

VANDENIS. Regis, jums teks paišlaidauti vaikų, sutuoktinio poreikiams. Visgi nevalia aklai eikvoti santaupų, nes pinigų tuoj prireiks. Įvertinkite, kiek svarbu ir prasminga tai, ko prašo šalia esantys.

ŽUVYS. Būsite nusiteikę žaisti, sportuoti, flirtuoti, dalyvauti konkursuose. Jaudulį kels išaugęs publikos arba priešingos lyties dėmesys. Išdrįskite išsakyti savo jausmus ir viltis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 27 d.)

    AVINAS. Norėsis harmonijos, jaukumo. Galite išleisti nemažą sumą pinigų dizaino, komforto, grožio, meno prekėms. Būsite nusiteikę ir romantikai. Galimas susižavėjimas. JAUTIS. Gana gerai sutarsite su aplinkiniais, tačiau neišvengsite...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 26 d.)

    AVINAS. Būsite kupini pasitikėjimo savimi, ambicijų, todėl rinkitės aktyvius užsiėmimus ir netausokite energijos. Kai turite tiek jėgų, polėkio, nedera tinginiauti. Visgi sveikatą prisižiūrėkite, nes nesate nepažeidžiami. JAUTIS. Galite jausti...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 25 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 25 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę intymiai bendrauti, tyrinėti savo ir kitų jausmus. Kas atrodė paviršutiniška, gali pasirodyti gana svarbu. Neskubėjimas pravers. Klausykitės vidinio balso. JAUTIS. Jeigu pasiseks, šiandien galite atnaujinti...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 24 d.)

    Astrologinė prognozė liepos 24-ajai, trečiadieniui. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 23 d.)

    Astrologinė prognozė liepos 23-iajai, antradieniui. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 20 d.)

    AVINAS. Tai bus nebloga diena ne tik atostogauti, bet ir pasidarbuoti, jeigu turite prisiplanavę daug veiklų arba vairuojate, sportuojate, vykdote pervežimus. Augs poreikis judėti, kur nors vykti. JAUTIS. Kelionės, kontaktai su įtakingais veikėjais, u...

  • Astrologinė prognozė liepos 22–28 d.
    Astrologinė prognozė liepos 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje seksis bet kokia veikla, tačiau laiko stoka gali trukdyti parodyti gerus ketinimus aplinkiniams ir įgyvendinti tai, ką norite. Jeigu pirksite technikos, būkite atidūs, reikalaukite garantijos, tvarking...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 19 d.)

    AVINAS. Jeigu esate kelionėje, kelyje, itin pavojingas šį kartą bus jūsų neišsimiegojimas, svaigalų poveikis ar pan. Kad ir ką dirbsite ar veiksite, susikaupkite JAUTIS. Labiau atsižvelkite į artimų žmonių ir kolegų poreikius bei in...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 18 d.)

    AVINAS. Tikriausiai neišvengsite sumaišties, sunku bus susigaudyti, kas teisus ir kuo pasitikėti. Galbūt mėginsite susisiekti su specialistu, kad jums padėtų, paaiškintų. Jeigu keliaujate, galite kiek išklysti iš kelio....

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 17 d.)

    AVINAS. Palanku užsiimti veikla, susijusia su informacija, kelionėmis, tarptautine komercija. Galbūt iš užsienio ar oficialios institucijos gausite žinią, kvietimą susitikti su dominančiu asmeniu. JAUTIS. Jūsų aplinkoje sklandys permainų dva...

Daugiau straipsnių