Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 15 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė liepos 15-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Galite išplėsti naudingų pažinčių ratą, užsidirbti iš prekybos, reklamos, pervežimų, tarpininkavimo, vertėjavimo. Tačiau kai kuriems jūsų planams gali priešintis šeimos nariai ar nelinkę rizikuoti verslo partneriai.

JAUTIS. Šiuo metu jums neblogai seksis dalykiniai, komerciniai reikalai. Noriai bendrausite su giminaičiais, bendradarbiais, verslo partneriais. Tikriausiai sulauksite pasiūlymų ir patarimų, tarp jų – susijusių su pasipelnymu.

DVYNIAI. Ši diena jums gali atrodyti pernelyg šurmulinga, erzins didelis įvykių, darbų tempas, jausitės pasiilgę ramybės. Galimas nelegalus uždarbis, slaptas protegavimas. Nauda tikėtina, tačiau rizika ją gali viršyti, jei ką nors ketinate finansiškai nuskriausti.

VĖŽYS. Tikėtini įdomūs įvykiai. Galimos daug žadančios pažintys. Kita vertus, turbūt teks aiškintis santykius su tais, kurie jus apvylė arba kelia per didelius reikalavimus, demonstruoja galią, pavydą.

LIŪTAS. Ši diena leis intuityviai suvokti, ko galite tikėtis iš besiklostančios situacijos. Be abejonės, nestigs patarėjų iš aplinkinių, tačiau jie nebūtinai bus teisūs ir nuoširdūs. Laimei, puikiai jausite, kuo jums verta pasikliauti.

MERGELĖ. Galimi susitikimai su žmonėmis, iš kurių tikitės pritarimo, paramos. Regis, kils noras rizikuoti, dalyvauti projekte, įgyvendinti ateities idėjas. Nestatykite ant kortos viso, ką turite.

SVARSTYKLĖS. Jus labiausiai domins finansiniai jūsų pastangų rezultatai. Realiai vertinkite savo galimybes ir jėgas. Galite sėkmingai pristatyti savo veiklą. Galbūt išgirsite viliojamų pasiūlymų papildomai užsidirbti.

SKORPIONAS. Šiandien daugiau dėmesio sulauksite iš tų, kurie šiaip jau nelinkę būti dosnūs ir paslaugūs. Galbūt jus parems finansiškai arba pasiūlys kažką abipusiai naudinga. Labai svarbu gebėti bendradarbiauti, derinti veiksmus, interesus.

ŠAULYS. Tikriausiai jus domins galimybės susijusios su paskolomis, investicijomis. Jums gali pasiūlyti darbą, kitas pareigas. Būkite labai apdairūs, jeigu tektų prisiimti finansinę atsakomybę už kitų žmonių atliktą veiklą ar perparduodamą produktą.

OŽIARAGIS. Šiandien gali spręstis svarbus meilės, partnerystės, vaikų klausimas. Apsisprendimo rezultatas lems pokytį. Jums reikėtų būti atidiems, kad nepadarytumėte klaidų.

VANDENIS. Kils įdomių idėjų, susijusių su būsimais dalykiniais ar verslo planais, namų aplinkos modernizavimu, įvaizdžio keitimu. Nedelsdami pasirūpinkite sveikata, jeigu tai aktualu, o jūs vis atidėliojate.

ŽUVYS. Galima žaisminga meilės intriga, pramoga, drąsi finansinė avantiūra. Net pati neįtikimiausia informacija gali pasitvirtinti. Kūrybiniai sumanymai gana lengvai virs tikrove.

Geros dienos!



NAUJAUSI KOMENTARAI

...,sveiki! MIELIEJI,SVEIKI! persiVERTE i...

...,sveiki! MIELIEJI,SVEIKI! persiVERTE i... portretas
ANTRA VASAROS PUSE...,grazios ANTROS VASAROS PUSES ir MALONIU PATIRCIU linkiu JUMS VISIEMS...,perSKAICIUS HOROSKOPA tuojau eisiu vykdyti DALYKINIU KOMERCINIU REIKALU tai yra paSKAICIUOTI kiekREIKIA suMOKETI??? uz BIRZELIO MEN.KOMUNALINES PASLAUGAS ir eisiu UZSIMOKETI,nes...labai neMEGSTU BUTI SKOLOJE...JAUTIS... TASKAS

Polnaja

Polnaja portretas
X******NIA!!!! Už ką jiem aferistam moka ??????
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių