Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 31 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė liepos 31-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Galvosite apie ūkinius reikalus, augintinius, sveikatą ir išvaizdą. Norėsis keisti gyvenimo būdą, mitybą, darbą. Nesikamuokite, jei ne viskas jums pavyksta tobulai. Tiesiog kantriai, nuosekliai stenkitės, remdamiesi svetima patirtimi, gerais pavyzdžiais.

JAUTIS. Pasistenkite normaliai sutarti su artimaisiais. Labai jautrūs, neatsparūs visokiems neigiamiems faktoriams gali būti vyresnio amžiaus žmonės. Būkite jiems dėmesingi. Nepamirškite ir savo vaikų poreikių bei jų saugumo.

DVYNIAI. Galite susipykti su artimu žmogumi, patirti nusivylimą, pavydo graužatį. Neskubėkite daryti išvadų iš nesikartojančio epizodo. Juk nebūtinai iš karto objektyviai įvertinama situacija. Jūsų požiūris gali greitai pasikeisti. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS. Tikriausiai ši diena jus išvargins maloniais ir nemaloniais kontaktais. Galimi nelaukti svečiai, sujaukiantys planus ir priverčiantys gaišti laiką apsitvarkymams ir leisti pinigus vaišėms. Galimos derybos, susijusios su nekilnojamuoju turtu, nuoma ar pan.

LIŪTAS. Nesivadovaukite emocijomis ir iliuzijomis, tvarkydami turtinius, komercinius reikalus. Neiššvaistykite per daug pinigų, norėdami padaryti įspūdį. Atsargiai kelyje.

MERGELĖ. Gyvenimas gali pateikti išbandymą. Stenkitės tvarkingai atlikti ką esate numatę ir nenuleisti rankų, jei kažkas pakryps nenumatyta linkme. Saugokitės sukčių. Nepasiduokite abejotinoms pagundoms.

SVARSTYKLĖS. Stokosite noro bendrauti su aplinkiniais. Galbūt vakar išgėrėte per daug alkoholio ar dėl kitų priežasčių nekaip jaučiatės. Verčiau nesiimkite veiklos, kuriai prieštarauja aplinkiniai. Saugokite nuo pavojų vaikus ir patys jiems jo nekelkite.

SKORPIONAS. Diena bus nebloga, jeigu neturite didelių norų. Seksis tvarkyti visuomeninius reikalus, užsiimti hobiu, bendrauti su draugais ir pažįstamais. Tačiau su artimiausiais žmonėmis bendrą kalbą sutarti bus nelengva.

ŠAULYS. Santykius sugadinti šiandien bus lengviau nei juos pataisyti. Venkite neteisingų, užgaulių komentarų, netinkamų veiksmų. Būkite tolerantiški, gebėkite kitus priimti kitus tokius, kokie jie yra. Atsargiai kelyje.

OŽIARAGIS. Šiandien pravartu ištrūkti iš namų, pamiršti buitinius rūpesčius ir pasisemti naujų įspūdžių, praplėsti akiratį. Kita vertus, būsite linkę graužtis dėl bet kokių išlaidų ir elgtis šiek tiek savanaudiškai. Vargu ar tai patiks šalia esantiems.

VANDENIS. Tikriausiai ši diena bus ne iš maloniųjų. Problemų bus daugiau nei jėgų ir noro su jomis grumtis. Lengvai galite nuvilti jums svarbų asmenį arba patys nusivilti. Tikėtini slapti psichologiniai išgyvenimai.

ŽUVYS. Tai galėtų būti nebloga poilsio diena. Ir bus, jeigu neprarasite atsargumo maudydamiesi, bendraudami su įtartinais veikėjais ir išlaidaudami, degustuodami svaigalus. Venkite įtampos, tausokite sveikatą, saugokitės erkių.

Geros dienos!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių