Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 8 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė liepos 8-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Tikėtina, kad apsiribosite įprasta aplinka bei užsiėmimais, nors suplanavę galite būti įdomesnių dalykų. Tikriausiai tokie planai nusikels į savaitgalį. Pasistenkite neapsigauti pirkdami ar parduodami.

JAUTIS. Gali būti, kad turėsite reikalų su švietimo įstaigomis, žiniasklaida arba patys ką nors propaguosite, reklamuosite, įrodinėsite. Derėtų atsakingiau reikštis socialiniuose tinkluose, viešumoje.

DVYNIAI. Šiandien svarbu pernelyg neapsikrauti darbais, kažko svarbaus nepradėti, nes labai nerimausite, jei nepajėgsite laiku užbaigti. Net savaitgalis dėl to gali tapti nemielas.

VĖŽYS. Šiandien didesnę vertę jums turės kūrybinis įkvėpimas, paslaptingumas, kad ir kaip jis pasireikštų. Derėtų rimčiau įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis.

LIŪTAS. Šiandien bus mažai kantrybės ir daug emocijų. Galimas keistas nuotykis ir nenumatytos išlaidos. Verčiau niekur neskubėkite, nedarykite spontaniškų sprendimų.

MERGELĖ. Šiandien galite išgirsti, sužinoti įdomių dalykų. Galite spręsti organizacinius klausimus, telkti bendraminčius darbams ar bendroms pramogoms. Tačiau pažįstamas asmuo gali paprašyti paslaugos ir tuo sukelti jums problemų.

SVARSTYKLĖS. Regis, kalbos suksis apie studijas, keliones, santaupas ir išlaidas. Gali būti sunku įvykdyti kažkam duotą įsipareigojimą. Nuo to priklauso jūsų įvaizdis ir santykiai, todėl derėtų pasistengti.

SKORPIONAS. Tikėtini kontaktai su kultūros ir švietimo veikėjais, užsieniečiais. Jus labai domins tolimos kelionės arba studijų klausimai. Galbūt teks pasukti galvą, kaip nesugriauti jums svarbių santykių.

ŠAULYS. Tikriausiai ši diena bus nelengva emociškai. Pernelyg priklausysite nuo kitų žmonių nuotaikų, kaprizų arba savo ir jų finansinių galimybių. Gali būti, kad pajusite besiartinančias permainas.

OŽIARAGIS. Bendravimas su kitaip mąstančiais ar kalbančiais žmonėmis nesukels konfliktų, jei nuoširdžiai domėsitės pateikiama tema, o ne stengsitės demonstruoti savo pranašumą.

VANDENIS. Šiandieną aktyviai suksitės dominančioje veikloje, noriai bendrausite, flirtuosite. Visgi būsite nelinkę įsiklausyti į kitų žmonių patarimus, pamokymus. Dažniau rinksitės oponuoti ir kritikuoti, nei būti konformistais.

ŽUVYS. Jeigu atostogaujate, smagiai leisite laiką su įdomiais ar patraukliais jums žmonėmis. O jeigu dar ne, tuomet beliks džiaugtis savaitgalio ar atostogų laukimu, pasiruošimais.

Geros dienos!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių