Pereiti į pagrindinį turinį

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 23 d.)

2024-08-23 02:00
DMN inf.
L. Balandžio/BNS nuotr.

AVINAS. Diena bus kupina įvairios veiklos ir kalbų. Nevengsite intrigų, flirto. Yra pavojus pervertinti savo galimybes. Būkite subtilesni, kuklesni. Galite susidomėti technikos preke, aktyviu laisvalaikiu – dviračiais, maratonu ar kt.

JAUTIS. Sustiprės intuicija, gebėjimas atjausti, teikti labdarą. Toks vienkartinis impulsas gali kai ką suklaidinti, sužadinti per didelių lūkesčių.

DVYNIAI. Teks pasirūpinti daugybe reikalų. Jeigu imsitės iniciatyvos ir veiksite nedvejodami, spėsite daug nuveikti. Galbūt draugai įtrauks į kolektyvines pramogas.

VĖŽYS. Galite sulaukti pakvietimo į darbo interviu, varžybas, kultūros renginį ar iškylą.

LIŪTAS. Šiuo metu keliaujate arba dabar galite išvykti į kelionę, sulaukti svečio iš užsienio, kito miesto ar pan. Bet kuriuos atveju kalbos suksis apie keliones, užsienį, studijas. Nerimo gali kelti elgesys asmens, su kuriuo siejate kai kurias ateities viltis.

MERGELĖ. Gali dominti aktualijos, susijusios su kelione, sportu, stojimu mokytis, kūrybos planais ar pan. Svarbi bus santaupų, paskolų, mokesčių arba draudimo tema. Turbūt teks įvertinti galimybes.

SVARSTYKLĖS. Regis, sulauksite didesnio susidomėjimo jumis. Galite gauti bendradarbiavimo pasiūlymą, galimybę dalyvauti konkurse, tarpininkauti, partneriauti už atlygį ar pan. Arba patys tai siūlysite dominančiam asmeniui.

SKORPIONAS. Diena gali būti reikšminga, jeigu ieškote darbo, buriate komandą ar pan. Gali būti, kad šiuo metu tikrinatės sveikatą arba rūpinatės augintinio sveikata.

ŠAULYS. Vilios nuotykiai, žaidimai. Siekdami prizų, malonumų, būsite išradingi ir apsukrūs. Parodykite inciatyvą, jeigu trokštate susipažinti su dominančiu asmeniu.

OŽIARAGIS. Diena turėtų būti gana šeimyniška. Galbūt laukiate svečio iš toli arba iš kelionės grįžtančio artimo žmogaus. Vis dėlto nebus labai saugu. Lengva patirti nuostolį, susipykti.

VANDENIS. Lengvai ir lanksčiai bendraudami be vargo sugebėsite susitarti dėl įvairių smulkmenų ir laisvalaikio savaitgalį. Rūpės pramogos ir sporto renginiai, ekskursijos, išvykos.

ŽUVYS. Diena gali būti soti, rami, jeigu tik nesusidursite su agresyviaiss asmenimis. Nesigirkite tuo, ką turite, ir būkite empatiški mažiau turintiems, ko nors stokojantiems.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų