Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 2 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė rugsėjo 2-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Kažkuo gali nustebinti jums neabejingas asmuo. Verčiau atsisakykite tų atsipalaidavimo būdų, kurie galėtų pakenkti jūsų vidinei pusiausvyrai arba stabiliems santykiams. Aiškiai apibrėžkite savo ir kitų įsipareigojimus.

JAUTIS. Šiandien pasižymėsite ypatingu jautrumu. Žeis bet kokia nemaloni smulkmena, neteisybė. Kažkas privers suabejoti neseniai padaryto pasirinkimo teisingumu, rūpinčio asmens pažadais. Visgi tikėtina, kad neišvengsite aistringų meilės pagundų.

DVYNIAI. Labiausiai rūpės iki galo neišspręsti finansiniai bei su vaikų aktualijomis susiję klausimai. Tikėtinas intriguojamas pokalbis, flirtas. Regis, prisidarysite problemų, jeigu prarasite saiko ar padorumo jausmą. Saugokitės ugnies, agresijos.

VĖŽYS. Šiandien aktualiausi bus šeimos poreikiai, komerciniai, tiekimo, nuomos, buitiniai reikalai. Tikriausiai teks vikriai suktis. Regis, pamanysite, kad turite draugų tarp tų žmonių, kurie anksčiau nekėlė pasitikėjimo. Deja, tai gali būti apgaulinga regimybė.

LIŪTAS. Šiandien venkite nemalonių ginčų, aštrių komentarų. Atsakingai vykdykite pirkimus, pardavimus, techninius užsakymus ir pan. Nesielkite su kitais taip, tarsi jie būtų mažiau vertingi už jus. Netgi vaikus privalu gerbti kaip asmenybes.

MERGELĖ. Su mokslu, reklama, logistika, profesine kvalifikacija susiję reikalai pareikalaus papildomų pastangų arba išlaidų. Didelė traumų, avarijų tikimybė, todėl reikalingas ypatingas budrumas kelyje ir dirbant su technika, degiomis medžiagomis.

SVARSTYKLĖS. Dvasinė jūsų būsena bus nestabili. Padaugės sentimentų, emocijų. Sunku bus atsispirti norui pirkti gražius, brangius daiktus sau, artimiesiems, aplinkai. Įvertinkite savo bei šeimos galimybes.

SKORPIONAS. Jausite emocinę įtampą, koncentruositės į save ir savo problemas. Netikėtai gali išaiškėti vienas gandas, susijęs su meile arba pinigais, turtu. Gali pasirodyti, kad prisigalvojote nesamų dalykų, ką nors suklaidinote.

ŠAULYS. Net ir nekaip nusiteikę aplinkiniai šiandien neliks abejingi jūsų apsukrumui, išradingumui bei patrauklumui. Visgi pavojinga regzti tarnybinį romaną ar kažką kurpti dėl materialinės naudos, nes dėl to gali kilti problemų.

OŽIARAGIS. Šiandien nestigs aktyvumo profesiniuose reikaluose. Kita vertus, nežinosite, kaip reaguoti į kai kuriuos pasiūlymus ar pareiškimus. Visiškai nepatartina politikuoti - suges nuotaika, kils įtampa.

VANDENIS. Šiandien neblogai seksis, jeigu remsitės ne vien savo patyrimu bei galimybėmis. Naudos gali duoti pokalbiai su specialistais bei informacijos paieškos internete. Tačiau gali būti, kad net už menką aplaidumą ar nuostolį teks atsakyti jums.

ŽUVYS. Regis, aktyviai dalinsitės mintimis su aplinkiniais ir turbūt sužinosite dalykų, kurie jums bus naudingi, nors kai kas ir baugins. Atsargiai su technika, ugnimi, agresyviais asmenimis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių