Pereiti į pagrindinį turinį

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 26 d.)

2023-09-26 02:00
DMN inf.
I. Gelūno/BNS nuotr.

Avinas

Labai palanki diena darbo sferoje. Galėsite plėsti savo verslą ar rasti naujų pajamų šaltinių. Gali kilti nemaloni situacija su kaimynais. Ginčio išspręsti nepavyks, liks užslėptas įžeidimas. Pailsėkite ir imkitės darbo su nauja jėga.

Jautis

Jūsų šeštasis pojūtis yra neįtikėtinai tikslus. Įvykdyti projektai atneš finansinį atlygį, kaip ir verslo susitikimai. Tačiau asmeniniuose santykiuose patirsite fiasko, jei nenustosite įsižeidinėti dėl smulkmenų ir prisigalvoti nesąmonių.

Dvyniai

Gera diena, kuri nesudarys kliūčių. Darbe paprašykite kolegų pagalbos. Bendra veikla bus labai sėkminga ir atneš gero visiems dalyviams. Jūsų romantiškas partneris pateiks jums malonią staigmeną. Stenkitės nevartoti alkoholio.

Vėžys

Gera diena spręsti administracinius reikalus ir svarbioms deryboms. Ginčai teisme išsispręs jūsų naudai. Verta apsilankyti kultūros renginiuose, teatruose ir muziejuose – puikios vietos užmegzti naujų pažinčių. Artimieji padės išspręsti problemas.

Liūtas

Puiki diena naujoms pradžioms ir dvasiniam nušvitimui. Raskite naujų veiklų, kurios pripildys jus energijos. Su finansinėmis operacijomis ir pirkiniais geriau elgtis atsargiai, galimas sukčiavimas. Išvykite į gamtą ir atsisakykite alkoholio.

Mergelė

Palankus metas pasirūpinti savo išsilavinimu, taip pat su užsieniu susijusiais klausimais – galbūt tai suplanuotos atostogos ar tarptautinės sutartys. Skirkite dėmesį savo artimiesiems.

Svarstyklės

Būkite atsargūs, nesąmoningai galite pakenkti kitiems. Didelė pagunda panaudoti kitus savo tikslams pasiekti, o tai tikrai nepagerins jūsų santykių. Be to, dar ir liksite skolingi. Apgalvokite kiekvieną savo veiksmą.

Skorpionas

Ši diena pranašauja didelę traumų riziką, todėl būkite atsargūs. Padariniai bus ilgalaikiai. Nebūkite užsispyrę, sėkmės nepasieksite, geriau pasiduokite. Ateityje jūsų atlaidumas duos vaisių.

Šaulys

Darbe gali kilti konfliktų, tačiau viską išspręsite. Pasitikėkite savimi ir visi aplinkiniai pajus šią nuotaiką ir imsis veiksmų. Vadovybė įvertins jūsų improvizavimą ir kūrybinį požiūrį. Vakare bent trumpam išeikite į gryną orą.

Ožiaragis

Gyvybinė energija lygi nuliui. Dabar neverta prisiimti atsakomybės, atidėkite darbą su dokumentais, taip pat derybas su verslo partneriais. Pasistenkite grįžti namo anksčiau ir praleisti laiką tyloje.

Vandenis

Seksis visiems kūrybingiems asmenims, mokytojams ir valstybinių įstaigų darbuotojams. Už pastangas gausite materialinį atlygį. Kiekvienas dabar turi galimybę kilti karjeros laiptais ar pakeisti darbo sritį. Nepasikliaukite savo intuicija.

Žuvys

Išeis įgyvendinti viską, kas suplanuota. Nėra tikslo, kuris jums būtų nepasiekiamas, būkite stropūs ir darbštūs. Jūsų finansinė padėtis yra ideali. Nesavanaudiškumas ir gerumas atneš sėkmę. Užtikrinkite savo autoritetą darbe.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų