Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 28 d.)

  • Teksto dydis:

Avinas

Šiandien Avinas taip įsibėgės, kad sustoti jam bus didelė problema. Jo smegenys ir visas kūnas dirbs greitesniu režimu, negailint pastangų. Dėl to aplinkiniai įsibėgėjusiam Avinui gali atrodyti mieguisti, judantys ir mąstantys tarsi sulėtintame filme. Nenuostabu, kad Avinas stengsis juos paskubinti, naudodamas ne pačius subtiliausius metodus.

Jautis

Šiandien aplinkybės skubins Jautį. Net jei veikti greitai ir priimti sprendimus – ne jo stilius, Jautis sugebės prisitaikyti prie naujo ritmo. Tokios transformacijos raktas bus magiškas žodis „reikia“ – šiandien Jautis linkęs į savo pareigas žiūrėti labai rimtai. Tačiau, nepaisant šurmulio, jis pats neliks nuošalyje: Jautis kaip niekada jausis naudingas ir reikalingas, t.y. beveik laimingas.

Dvyniai

Šiandien Dvyniai bus pasirengę galvoti apie savo ateitį. Ne svajoti, skrajojant padebesiais, o konkrečiai nuspręsti, kur judėti toliau. Dvynių planai išsiskirs aiškumu ir dėmesiu detalėms, todėl jų įgyvendinimas – tik laiko klausimas. Vis dėlto svajodami apie ateitį Dvyniai šiandien neturėtų pamiršti dabarties, tiksliau, šalia esančių žmonių. Nereikėtų jiems priekaištauti, net jei atrodo, kad jie viską daro ne taip.

Vėžys

Šiandien mažiausiai Vėžį jaudins kažkieno nuomonė. Žvaigždės suteikia jam pasitikėjimo, kad jis viską daro teisingai, o aplinkiniai savo patarimais tik trukdo. Taigi šiandien geriau nesipainioti Vėžiui – jei jis bus užsiėmęs kokiais nors reikalais, tai gali išsakyti viską, kas jam atrodo tinkama. Tačiau paklausti jo nuomonės kokiu nors klausimu galima ir netgi sveikintina: Vėžys bus pamalonintas.

Liūtas

Šiandien Liūtui puiki diena galvoti apie ateitį. Tačiau pirmiausia jam reikia užbaigti pradėtus darbus, kurie pakimba virš jo lyg Damoklo kardas ir neleidžia judėti toliau. Liūtui geriausiai seksis namų ruošos darbai. Sutvarkius aplinką, galima pradėti įgyvendinti savo idėjas ir planus. Šiandien nebijokite išdrįsti! Iškėlęs sau naują tikslą, Liūtas supras, kaip jį galima pasiekti.

Mergelė

Šiandien Mergelė gali rasti keliolika galimų bet kokios problemos sprendimų, o tada iš jų pasirinkti tą, kuris pasirodys efektyviausias ir paprasčiausias. Mergelės smegenys veiks lygiai taip pat kaip šveicariškas laikrodis, o rankos – tvarkingai, kaip kasininkės Šveicarijos banke. Šią dieną Mergelei galima vadinti idealia sprendžiant bet kokius klausimus, išskyrus tuos, kur reikia parodyti taktišką požiūrį.

Svarstyklės

Šiandien Svarstyklėse pabus tikras buhalteris! Jos sugebės spręsti bet kokią problemą aiškia galva, be emocijų. Tai puiki diena peržiūrėti šeimos biudžetą, planuoti išlaidas ateičiai ir galvoti, kaip gauti dar daugiau pajamų. Tačiau ir visose kitose srityse, net ir meilės, Svarstyklės šiandien bus tokios pat praktiškos, pakeisdamos jausmų kalbą griežtų faktų ir skaičių kalba.

Skorpionas

Šiandien riba tarp Skorpiono pasitikėjimo ir savikliovos bus praktiškai nematoma. Bet kuriuo atveju aplinkiniams. Skorpionas gali patikėti, kad jis užsiima darbu, siekia rezultatų ir to paties reikalauja iš visų, kurie yra šalia. Tačiau iš šono Skorpiono vertingos nuorodos gali atrodyti kaip prižiūrėtojo botagas, o jo tiesumas – kaip kritika be pasigailėjimo. Skorpionui šiandien reikėtų mažiau karščiuotis, kitaip ir iki maišto netoli.

Šaulys

Šiandien Šaulio jėgos gali susilpnėti, jis nenorės gilintis į jokius dalykinius reikalus. Net ir norėdamas vargu ar sugebės imtis iniciatyvos, todėl žvaigždės pataria neįsitempti. Jei situacija reikalauja aktyvių Šaulio veiksmų, jis turėtų atidžiau pažvelgti į aplinkinius: vienas iš jų puikiai žino, ką daryti, ir galės patarti. Šauliui šiandien pravartu vykdyti kitų nurodymus.

Ožiaragis

Šiandien Ožiaragiui patariama rinktis nestandartinius kelius: įprastas požiūris į reikalus neduos norimų rezultatų. Kūrybiškumas – tai gebėjimas mąstyti kitaip nei kiti ir šiandien Ožiaragiui jo prireiks. Sugalvoti gudrų darbo planą, pokalbį su viršininku paversti teatro pastatymu – šiandien Ožiaragis sugeba daryti neįtikėtinus, nenuspėjamus dalykus. Jo išradingumas ir kūrybiškumas nežino ribų!

Vandenis

Šiandien Vandenio mintys nuolat suksis apie aktualius reikalus. Taip, kad net atostogaujant, artimųjų rate jam ramybės neduos mintis, kaip išspręsti tą ar kitą problemą! Dėl šios priežasties vargšas Vandenis gali tiesiog blaškytis tarp reikalų ir namų; iš darbo jis gali paslapčia skambinti namo, iš namų – į darbą. Jo pastangos nenueis veltui: šiandienos audringa Vandenio veikla bus itin sėkminga ir produktyvi.

Žuvys

Šiandien Žuvys turi didelį potencialą! Diena jas apdovanoja aktyvumu, kūrybine gyslele ir praktiška išmone. Toks puikus kokteilis, sumaišytas tinkamomis proporcijomis, padės Žuvims greitai atlikti bet kokią užduotį – net ir nestandartinę. Šiandien Žuvys galės sugalvoti elegantiškus ir išradingus problemų sprendimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių