„Google“ paslauga „Street View“ nuo šiol leidžia pasižvalgyti ir iš Eifelio bokšto

  • Teksto dydis:

Tenka pastebėti, jog interneto gigantas „Google“ pastaruosius keletą metų labai daug dėmesio skiria savo „Maps“ žemėlapių paslaugai „Street View“. Dar pernai mes džiaugėmės, jog Lietuva pagaliau pateko į „Google“ akiratį, o šiuo metu su „Street View“ taikomasi į egzotiškas vietoves.

Galime priminti, jog dar šio mėnesio pradžioje savo oficialiame tinklaraštyje „Google“ įkėlė video įrašą, kuriame rodoma, kaip galima pasižvalgyti po Hashima salą esančią Japonijos Nagasakio prefektūroje. Prie viso šito buvo pridurta, jog ieškoma savanorių, kurie su tam tikromis sąlygomis galėtų savotiškai rizikuoti, aplankyti egzotiškas vietas, vilkėtų specialias „Trekker“ kuprines ir fiksuotų vaizdą aplink. Viską atlikus, „Google“ vaizdą suredaguotų ir jį perkeltų į „Street View“.

Akivaizdu, jog savanorių ir profesionalių keliautojų grupių tikrai atsiras, tačiau ir pačių „Google“ komanda nestovi vietoje. Šią savaitę buvo paskelbta, jog pagaliau „Street View“ paslaugoje prieinami vaizdai ir iš Eifelio bokšto.

Pasižvelgti po stebinantį Paryžiaus kraštovaizdį patys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

wholesale external hard drive for mac 005113

wholesale external hard drive for mac 005113 portretas
wholesale mac freeware 453451 mac rebel lipstick swatch 224253 comprar peuterey 130203 wholesale mac jobs 141324 Isabel Hm 214153 moncler 卸械薪褋泻懈械 锌褍褏芯胁懈泻懈 312552 wholesale external hard drive for mac 005113 http://www.previewinseoul.com/blog/macwholesalemakeup/wholesale_external_hard_drive_for_mac_005113.asp

HYp

HYp portretas
Man tai Maskva dvokia neplautom kojinem ir socializmu.

LTSR

LTSR portretas
MAN TAI MASKVA GRAŽESNIS MIESTAS NEI TAS K U R V U IR IŠTVIRKELIŲ LIZDAS
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių