Pereiti į pagrindinį turinį

HP siūlys keisti seną operacinę sistemą į "Windows 7"

2009-07-02 17:31
HP siūlys keisti seną operacinę sistemą į "Windows 7"
HP siūlys keisti seną operacinę sistemą į "Windows 7" / Mindaugo Ažušilio nuotr.

„Hewlett-Packard“ (HP) paskelbė, kad savo kompiuteriuose, skirtuose tiek verslo, tiek namų vartotojams, nuo šių metų spalio 22 dienos siūlys „Microsoft Windows 7“ operacinę sistemą.

Kompanija, siekdama užtikrinti lengvą klientų perėjimą prie „Windows 7“ operacinės sistemos, dalyvauja „Windows Upgrade Option“ programoje. Šios programos sąlygas atitinkančių kompiuterių savininkai  galės iš karto atnaujinti turimą operacinę sistemą į naująją „Windows 7“, kai tik ji pasirodys rinkoje spalio mėnesį.

Jau nuo dabar, pirkdami HP kompiuterius, klientai gali pasitikrinti ar jų kompiuteris dalyvauja programoje ir užsiregistruoti operacinės sistemos atnaujinimui. Tai galima padaryti adresu www.hp.com/go/windows7upgrade. Užsiregistravę klientai po „Windows 7“ pasirodymo spalio mėnesį galės užsisakyti  operacinės sistemos pagalbinį atnaujinimo diską ir detalų paaiškinimą kaip įdiegti atnaujinimą.

„Windows 7“ kūrimo ir tobulinimo metu HP daug bendradarbiavo su „Microsoft“ siekdami, jog operacinė sistema kuo geriau atitiktų vartotojų poreikius bei lūkesčius. Programoje dalyvaujantiems vartotojams pačios operacinės sistemos atnaujinimas į „Windows 7“ nieko nekainuos, tačiau reikės sumokėti už atnaujinimo diskų pristatymą į Lietuvą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų